Hej Bälgviken!

Nu kör vi en kampanj i ert område för att bygga ut stadsnätet. På den här sidan kan du hitta information kring projektet, planering steg för steg, möten m.m.
 
För mer information, kontakta ansvarig säljare Carin Johansson på tel 021–39 52 59  eller e-post carin.johansson@fibra.se
Du kan också kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Vad händer

9 oktober
Uppdatering för området: Vi följer i stort sett tidsplanen men ligger någon vecka efter på schaktningen. Vid ev frågor kontakta kundcenter eller ansvarig säljare. Snart är området befibrat!
18 September
Just nu gräver vi i gatorna i området. Tyvärr så är arbetet försenat någon vecka men vi kommer att sätta in ytterligare resurser för att kunna återgå till den ursprungliga tidsplanen.

 
30 juni
Alla berörda adresser ska ha fått byggnationsbrev med plan för området och grävmöte har genomförts. Nu är vi på gång!
24 maj
Den 8 juni kommer vi att hålla en bygginfoträff där vi kommer att berätta mer om hur byggnationen kommer gå till. Du kommer också att ha möjlgheten att ställa frågor om tomtgrävningen.
Plats: Banvaktsvägen, Bälgvikens tidigare ESEM återvinningplats Tid:8 juni kl.17.30
 
 
18 maj
Snart drar byggnationen igång med att ansluta Bälgviken till stadsnätet. Redan vecka 21 så kommer vi tillsammans med entreprenören att markera ut den gällande ingrävningspunkten för respektive fastighet. Den punkt där du kommer att gräva från gatan upp till huset.
Byggmöte!
Vi kommer att hålla i ett byggmöte mellan vecka 22-23 för att svar på frågor om grävning. Vidare information om datum och plats kommer att skickas ut inom kort.
 
5 maj
Arbetet med att planera och projektera arbetet tillsammans med våra entreprenörer pågår fortfarande. Vi kommer att skicka ut en tidsplan till dig som skickat in ett avtal så snart vi kan.
Vår målsättning är fortfarande att du ska vara ansluten och driftsatt 2017.
 
7 mars
Vi kan gladeligen meddela att vi kommer kunna ansluta dig som skickat in ditt avtal, intresset för det kommunala stadsnätet i Bälgviken har varit stort. Vår målsättning är att du ska vara ansluten och driftsatt 2017.
 
Vad händer nu?
Just nu jobbar vi med att planera och projektera arbetet tillsammans med våra entreprenörer. Vi kommer återkomma med ytterligare information och tidsplan så
snart vi kan.
 
21 februari
Just nu håller vi på att sammanställa avtal och kalkyler för att kunna fatta ett byggnationsbeslut. Vi återkommer till er så fort ett beslut är taget.
 
15 februari
I samband med utskicket av våra avtal har det blivit fel vad gäller möjligheten till delbetalning. För er som valt eller väljer att delbetala kommer vi att lösa detta eftersom det är vi som skickat fel avtal. Vi ber om ursäkt för detta och återkommer till de kunder som berörs efter att byggnationsbeslutet är taget. Vi har nu endast 22 avtal kvar tills vi uppnått 70 % så vill även uppmana er som inte skickat in avtalen att göra det omgående. Mvh Fibra
 
8 februari
För några dagar sedan hade vi en informationsträff i Bälgviken. Tack alla ni som kom, ni är många visar ett positivt intresse för fiber från Fibra. Skicka gärna in era avtal snarast möjligt så kan vi snabbare få en indikation på om det blir byggnation eller ej. Sista avtalsdag är 16/2..
 
1 februari
Håll utkik i din brevlåda! Ett avtalspaket är på väg hem till dig som bor i Bälgviken.
 
13 januari
Idag har vi skickat ut inbjudan till informationsträff. Håll utkik i brevlådan. Du kan också ladda ner din inbjudan HÄR!
Informationsträff:
IK Standards klubblokal, Byringevägen 23 i Hållsta.
Torsdagen den 2 februari 2017 kl. 18.30.
Vi behöver ha din anmälan till informationsträff senast 26 januari 2017
via e-post till infotraff@fibra.se eller till kundcenter 0771-375 375.
Ange ditt område i ämnesraden samt ditt namn, adress,
telefonnummer och hur många som kommer från ditt hushåll i mailet.

Villa skiss
Villaägaren
Fibra
1

Påskrift av avtal

2

Besked/bekräftelse

3

Tidsplan

4

Bestäm placering för användarnod

5

Montering av användarnod

6

Märkning av ingrävningspunkt

7

Grävning på egen tomt

8

Fiberdragning och installation

9

Driftsättning av stadsnät

10

Beställ tjänster