Brottsta

Nu kommer ditt kommunala stadsnät till dig som bor i Brottsta. Just nu har du chansen att ansluta din fastighet till kampanjpris 19 900kr!

Gå till nästa section

Fiber till Brottsta

30 juni

Njut av hängmattan!

Det är semestertider och vi har beslutat att förlänga avtalstiden till den 23 augusti för att skicka in avtal om du vill ansluta dig till det kommunala stadsnätet. Skriv under ditt avtal i lugn och ro, så hörs vi efter sommaren igen.
 


Fibra planerar att bygga ut det kommunla stadsnätet till alla som vill ansluta sin bostad i ditt område.  Just nu får du  dessutom ansluta din fastighet till kampanjpriset 19 900kr (ord pris 24 900kr). Välkommen att surfa via ett fibernät i världsklass!
 
Investera i framtiden
Är du trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och en surfpott som tar slut? Nu har du chansen att investera i ett stabilt och tryggt stadsnät till din fastighet. Fibra är ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle.
 
Skicka in ditt avtal
Vår nätägare Eskilstuna Energi & Miljö har gett beskedet att oavsett hur många fastighetsägare som vill ansluta sin fastighet i ditt område så kommer utbyggnationen av stadsnätet att bli av. Du behöver alltså inte vara orolig att för få av dina grannar ska vara intresserade av en anslutning. Vill du ansluta din fastighet så kan vi ansluta den! För att beställa din stadsnätsanslutning skriver du under det bifogade avtalet och returnerar det till oss innan 30 juni 2017.
 
Tidsplan
Vår målsättning är att utbyggnationen av din stadsnätsanslutning ska påbörjas under höst/vinter 2017.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section