Granbacken

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Fiber till Granbacken

7 juli
Roligt att så många har skickat in sitt avtal och vill ansluta sig! Vi kan glädjande nog meddela att vi har fått in tillräckligt många avtal för att en byggnation ska vara genomförbar och vår målsättning är att du ska kunna vara ansluten och driftsatt sista maj 2018.
Just nu jobbar vi med att planera och projektera byggnationen tillsammans med våra entreprenörer. Vi återkommer med ytterligare information och tidplan så snart vi kan. I samma material får du information om ingrävningspunkt, grävning på tomt och installation i
din fastighet. Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar över, men i övrigt hörs vi efter semestrarna!
 
30 juni
Tack alla ni som kom på informationsmötet den 21 juni. Intresset verkar vara stort i området vilket vi tycker är roligt! Vi vill passa på att påminna om att sista svarsdag på avtalet är 5 juli! Efter sista avtalsdatum börjar vi planera och kommer att skicka ut ett byggnationsbrev.
 
7 juni
Hej! Inom kort så kommer ett avtalspaket med ett erbjudande att landa i din brevlåda. Den 21 juni klockan 10.30 så kommer vi att hålla en informationsträff i Rådhuset i Torshälla, där kommer vi att berätta mer om vad det innebär att ansluta sig. Vill du närvara på träffen ber vi dig att skicka in din anmälan till informationsträff senast 19 juni via e-post till infotraff@fibra.se eller till kundcenter 0771-375 375. Ange ditt namn, adress, telefonnummer och hur många som kommer från ditt hushåll i mailet. Skriv in namnet på ditt område i ämnesraden.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section