Nybynäs, Västerås

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Fiber till Nybynäs

7 juli
Roligt att så många har skickat in sitt avtal och vill ansluta sig till stadsnätet via Fibra! Avtalstiden har nu gått ut och vi drar igång planeringen för byggnation. Vår målsättning är att du ska kunna vara ansluten och driftsatt vid årsskiftet 2017/2018.
 
Nu jobbar vi med att planera och projektera byggnationen tillsammans med våra entreprenörer. I september återkommer vi med ytterligare information och tidplan. I samband med det får du information om ingrävningspunkt, kanalisation, grävning på tomt och installation i din fastighet. Till dess önskar vi dig trevlig sommar!
 
 
22 juni
Välkommen att skicka in ditt avtal till Fibra till och med den 30 juni! Vi ser glädjande att intresset i Nybynäs är stort och mer information såsom detaljer kring byggnation och tidsplan kommer att skickas i slutet av sommaren till alla er som vill ansluta er.
 
9 juni
I dag och under helgen kommer vår säljare Peter finnas i området för att svara på era frågor och funderingar. Ser du vår vita Fibra-bil så passa på att prata med Peter! Trevlig helg!
 
5 Juni
Tack för idag! Vi kommer att påbörja byggnationen under hösten till de som beställer en stadsnätsanslutning. Skicka in ditt avtal innan sista juni för att ta del av kampanjpriset. Vi kommer att bygga oavsett anslutningsgrad!

1 Juni
Har du frågor och funderingar? Den 5 juni mellan 10:00 – 15:00 så kommer vi att finnas vid fotbollsplanen för att svara på frågor och berätta mer om Fibra och det erbjudande som vi har skickat ut. Varmt välkomna!

30 maj
Fibra planerar att bygga ut det kommunala stadsnätet till dig i Nybynäs som vill ansluta din bostad. Med Fibra är du uppkopplad till en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle. Nu har du chansen att investera i ett stabilt och tryggt stadsnät med en hastighet upp till 1Gbit/s.
Håll utkik i din postlåda efter vårt erbjudande!

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section