Sandbäcken

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

För mer information, kontakta ansvarig säljare Carin Johansson på tel 021–39 52 59  eller e-post carin.johansson@fibra.se
Du kan också kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Nytt i området

20 oktober
Ett brev innehållandes bygginformation och tidsplan är på väg hem till dig som skickat in ditt avtal. Du hittar också brevet nedan bland material att ladda ner.
 
9 oktober
Uppdatering: Vi inväntar ett markupplåtelse avtal för att kunna gå vidare i området . Schakt som behöver göras kommer starta under v.41. Vid ev frågor eller funderingar, kontakta kundcenter eller ansvarig säljare.
30 juni
Vi väntar på sista detaljerna från inblandade parter innan vi kan skicka byggnationsbrev till berörda adresser. Vi hoppas kunna skicka er mer information snart.
9 maj 
Roligt att så många har skickat in sitt avtal och vill ansluta sig till stadsnätet! Vi kan glädjande nog meddela att en byggnation i Sandbäcken/Eriksborg kommer att bli av. Så snart vi har en färdig tidplan skickar vi ut ett byggnationsbrev med den viktigaste informationen gällande byggnation och installation. Varmt välkomna till Fibra!
 
18 april
Ikväll kommer vi och knackar på hos er någon gång mellan kl.16.00 och 20.00 för att svara på eventuella frågor om anslutningen till stadsnätet. Hoppas vi ses!
 
20 maj
Bor du i Sandbäcken, Eskilstuna så är du välkommen till vår informationsträff där vi berättar mer om fördelarna med att ansluta sig till stadsnätet via Fibra!
Plats:  Eskilstuna Energi & Miljö, Kungsgatan 86, Eskilstuna
Datum & Tid: Tisdag 4 April  kl.18:30-20:00
Anmälan: Vi behöver ha din anmälan till informationsträff senast 31 mars via e-post till infotraff@fibra.se eller till kundcenter 0771-375 375. Ange ditt namn, adress, telefonnummer och hur många som kommer från ditt hushåll i mailet. Skriv in namnet på ditt område i ämnesraden.

Gå till nästa section

Kontakta oss


Du kanske hittar svar på dina frågor under ”Vanliga frågor och svar” klicka här för att gå till sidan.
 
Telefon: 0771 – 375 375 I E-post: info@fibra.se

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section