Sandbäcken

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området

 
30 juni
Vi väntar på sista detaljerna från inblandade parter innan vi kan skicka byggnationsbrev till berörda adresser. Vi hoppas kunna skicka er mer information snart.
9 maj 
Roligt att så många har skickat in sitt avtal och vill ansluta sig till stadsnätet! Vi kan glädjande nog meddela att en byggnation i Sandbäcken/Eriksborg kommer att bli av. Så snart vi har en färdig tidplan skickar vi ut ett byggnationsbrev med den viktigaste informationen gällande byggnation och installation. Varmt välkomna till Fibra!
 
18 april
Ikväll kommer vi och knackar på hos er någon gång mellan kl.16.00 och 20.00 för att svara på eventuella frågor om anslutningen till stadsnätet. Hoppas vi ses!
 
20 maj
Bor du i Sandbäcken, Eskilstuna så är du välkommen till vår informationsträff där vi berättar mer om fördelarna med att ansluta sig till stadsnätet via Fibra!
Plats:  Eskilstuna Energi & Miljö, Kungsgatan 86, Eskilstuna
Datum & Tid: Tisdag 4 April  kl.18:30-20:00
Anmälan: Vi behöver ha din anmälan till informationsträff senast 31 mars via e-post till infotraff@fibra.se eller till kundcenter 0771-375 375. Ange ditt namn, adress, telefonnummer och hur många som kommer från ditt hushåll i mailet. Skriv in namnet på ditt område i ämnesraden.

Gå till nästa section

Kontakta oss


Du kanske hittar svar på dina frågor under ”Vanliga frågor och svar” klicka här för att gå till sidan.
 
Telefon: 0771 – 375 375 I E-post: info@fibra.se

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section