Sevalla med omnejd

Gå till nästa section

Hej!

Nu kommer vi till Sevalla med omnejd. Stadsnät via Fibra – ditt öppna, kommunalägda stadsnät som levererar internet, TV, telefoni och en rad andra bredbandstjänster till oslagbara priser. På den här sidan kan du läsa om det senaste i kampanjen och följa projektet.
Behöver du ställa några frågor är du välkommen att kontakta vårt kundcenter på telefon 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Fiber till Sevalla med omnejd

5 juli
Fick du inte vårt erbjudande i lådan för några dagar sedan? Lugn, vi har fått några returer och skickar ut erbjudandet på nytt till dig inom kort.
 
27 juni
Nu är informationsbrev på väg ut till berörda adresser i Sevalla. Brevet finns även bifogat på denna sida, se ”Brev Sevalla”.
Vi behöver få in minst 230 påskrivna avtal för att byggnation ska bli av.
Projektet delfinansieras med bidrag från Länsstyrelsen i Västmanlands län som har beviljat projektstöd för fiberbaserat bredbandsnät.
Kom och träffa oss och ställ alla dina frågor om grävning, fiber och tjänster. Vi finns på plats den 5/8 vid Dragkampen och den 23/9 på Veteransplöjningen. Välkomna!
 
8 juni
Nu har vi fått beviljat försäljning av området och inom kort får du ett avtal i din låda med mer information.
 
30 maj
Efter vårens projektering och planering så väntar vi nu på försäljningsbeslut med målsättning att påbörja utbyggnationen av stadsnätet i början av 2018. Vid positivt besked kan vi påbörja införsäljning, detaljprojektering samt upphandling av entreprenörer.
Vid frågor, kontakta gärna projektledare Henrik Söderlund på tel 021-39 50 98 eller Kundcenter 0771-375 375.
 
15 november
Under 2017 kommer du som bor i Sevalla med omnejd få ett erbjudande om att ansluta din bostad till Fibra. Vi bjuder därför in till en informationsträff där vi går igenom projektet, vad Fibra är, hur det går till att ansluta sig och hur många som behöver skicka in sitt avtal för att vi ska kunna bygga.
 
VÄLKOMMEN PÅ INFORMATIONSTRÄFF!
Plats: Sevalla bygdegård, 725 95 Sevalla
Datum och tid: 30 november kl 19.00 – 20.30
eller 7 december 19.00 – 20.30
Anmälan: Vi behöver ha din anmälan till informationsträff senast 29 november via e-post till infotraff@fibra.se eller till kundcenter 0771-375 375. Ange ditt område i ämnesraden och ange i mejlet ditt namn, adress, telefonnummer och hur många som kommer från ditt hushåll.

Funderar du på något?

Då kanske du kan hitta svar bland våra ”vanliga frågor och svar”

Villa skiss
Villaägaren
Fibra
1

Påskrift av avtal

2

Besked/bekräftelse

3

Tidsplan

4

Bestäm placering för användarnod

5

Montering av användarnod

6

Märkning av ingrävningspunkt

7

Grävning på egen tomt

8

Fiberdragning och installation

9

Driftsättning av stadsnät

10

Beställ tjänster