Sörkvarn

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området


8 augusti
Vi har påbörjat arbetet med att bygga ut stadsnätet till ditt område, på flera ställen har vi redan markerat upp vart på tomten vi kommer att gräva in fibern från gatan. Dessa ingrävningspunkter markeras ut med streck strax utanför din tomtgräns där vi anser det lämpligast att gräva in fibern.
 
 
Om vi ännu inte har markerat ut din ingrävningspunkt och du själv vill bestämma vart den ska gå, så kan du markera ut punkten på din tomt med en käpp, träbit eller liknande
 
 
Vill du ändra på en redan utsatt markeringspunkt så ber vi dig snarast att kontakta Mikael Holmin på e-post: mikael.holmin@fibra.se. Skriv din adress och kontaktuppgifter i mejlet och Ange i ämnesraden: ”Ändring av ingrävningspunkt” så kommer vi att kontakta dig.
Med vänliga hälsningar, Fibra.
 
 
1 jun
Från och med vecka 24 fram till vecka 29 så kommer det att ske fräsning i gatan för att sedan kunna lägga ner fiberkabeln. Under denna period kan det förekomma buller och stök, vi hoppas att ni har överseende för detta.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section