Abborrberget, Eskilstuna

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området

22 mars 2017
Tyvärr måste vi meddela att vi inte kommer kunna genomföra en utbyggnation av stadsnätet i Abborrberget, detta på grund av att för få valt att ansluta sig.
Har du skickat in ett avtal så kommer det att makuleras och returneras till dig via post.
/ Fibra
 
7 feb 2017
På måndag kommer utsända från Fibra att knacka dörr i området. Välkommen med dina frågor och funderingar. Vi finns på plats måndag 13 februari mellan kl 15 och 19.
 
3 feb 2017
Under vecka 6 så kommer du att få ett avtal hemskickat till dig med ett anslutningserbjudande så håll utkik i din brevlåda! Den 15 februari så är du varmt välkommen till vår informationsträff där du får veta mer om Fibra och hur det går till att ansluta sig du hittar mer information nedan.
 
Plats: Montessoriskolans matsal. Sundbyvägen 14, Strängnäs
Datum & tid: Onsdagen den 15 februari klockan 18.30
Anmälan: Vi behöver ha din anmälan till informationsträffen via e-post till infotraff@fibra.se eller till kundcenter 0771-375 375. Ange ditt område i ämnesraden samt ditt namn, adress, telefonnummer och hur många som kommer från ditt hushåll i mailet.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section