Åkers Styckebruk

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området


16 november
Roligt att så många har skickat in sitt avtal och vill ansluta sig till stadsnätet via Fibra! Vi kan glädjande nog meddela att vi har fått in tillräckligt många avtal för att en byggnation ska vara genomförbar och vår målsättning är att påbörja byggnationen under våren 2019.
Vad händer nu?
Just nu jobbar vi med att planera och projektera byggnationen tillsammans med våra entreprenörer. Vi återkommer med ytterligare information och en plan för utbyggnationen i god tid innan byggstart. Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar över!
 
 
14 september
Hej! Nu har ett avtal för anslutning till stadsnätet Fibra gått ut till dig som bor i Åkers Styckebruk. För att beställa en anslutning skriv under och skicka in ditt avtal. När avtalstiden gått ut sammanställer vi alla avtal och beslutar om byggnationen blir av. Detta kommer att meddelas per post efter sista avtalsdag.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section