Älbyvägen

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Fiber till Älbyvägen


6 juli
Sitter du med en svajig uppkoppling? Betalar du dyrt för en ADSLanslutning? Tar surfmängden slut innan du vet ordet av det? Stadsnät via Fibra kan vara lösningen för dig!
Fibra är ditt kommunalägda stadsnät, vilket innebär att det ägs av kommuninvånarna och att inga kortsiktiga vinstintressen styr utbyggnaden av nätet. Tvärtom verkar vi för att vara samhällsbyggare och tar ansvar för regionens utveckling. Dessutom är Fibra ett öppet nät där marknadens ledande tjänsteleverantörer konkurrerar för att du ska få ett så brett utbud av tjänster av internet, TV och telefoni till så låga priser som möjligt. Allt går via fiber som både är framtidssäkert och ökar värdet på din bostad.
Nu har du chansen att investera i ett stabilt och tryggt stadsnät till din fastighet. Fibra är ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle.
Skicka in ditt avtalet avtal du fått hem och returnerar det till oss senast 30 september.
.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section