Annerovägen

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

För mer information, kontakta ansvarig säljare Carin Johansson på tel 021–39 52 59  eller e-post carin.johansson@fibra.se
Du kan också kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Nytt i området

4 februari
Har du fått ingrävningspunkt eller slang levererad till din tomt? Om du inte fått detta ber vi dig kontakta Boris som är ansvarig för entreprenad hos ESEM på 016-10 65 56.
 
 
3 december
Grävling pågår i området och Eskilstuna Energi och Miljö (ESEM) beräknar att arbetet med att ansluta fastigheterna beräknas vara klart v.49. Om du har frågor kan du kontakta: servicestadsnat@esem.se
 
12 februari
Byggnation av fiber till området kommer att bli av och vi återkommer med mer information till alla boende i området när vi närmar oss planerad start för anslutningsarbetet.
 
8 jan
För att få ta del av erbjudandet att få stadsnät från Fibra till det rabatterade priset 19 900 kr så ska ditt avtal vara inne senast den 31 januari. Efter det gäller ordinarie pris 24 900 kr.
Alla som önskar att ansluta sig till stadsnätet kommer få möjlighet till detta! Vi förbereder hela området och byggnation kommer att bli av. Fortsatt information kommer.


26 juni
Just nu pågår planering av arbetet i ert område. Byggbrev kommer till alla berörda inom kort, hoppas ni får en trevlig sommar!
6 december
Den 14 december kl. 16-18 finns vi på plats i ditt område och svarar på dina frågor om fiber och Fibra. Vi står utomhus framför Annerovägen 15A. Välkomna!
 
1 november
Ett avtalspaket med ett anslutningserbjudande är på väg hem till dig som bor på Annerovägen i Eskilstuna, så håll utkik i brevlådan.

Informationsfilmer

Här förklarar vi enkelt i film hur det går till när du får fiber till fin villa, hur du installerar och hur du kommer igång, Och mycket mer.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section