Koppla in, koppla av

Ett nät för frihetsälskare

Det finns många skäl att välja fiber: det är t.ex framtidssäkert, pålitligt och en solid investering. Men dessutom finns det en mängd skäl att välja Fibra. Frihet är ett av dem.
En av huvudpoängerna med Fibra-nätet är nämligen att det ska vara fritt för tjänsteleverantörerna att konkurrera på, så att tjänsteutvecklingen går framåt, och bindningstider och priser pressas nedåt.
Fibra byggs med fokus på kvalitet och långsiktighet. Vi håller en tillgänglighet på över 99,9% och vår driftavdelning bevakar nätet dygnet runt, årets alla dagar. Bygger ni boenden för framtiden? Då vet ni redan att framtiden stavas fiber! Robust fiber.
På den här sidan berättar vi hur du kan ansluta din fastighet till Fibras nät. Är du redan ansluten och vill komma igång med en tjänst – se Tjänster!

Gå till nästa section

Många områden i Mälardalen är redan anslutna till vårt nät. I de fallen kan du efteransluta ditt hus. Annars kan du anmäla ditt intresse.

Välj en fiberanslutning via Fibra till er nybyggnation så skapar ni ett attraktivt boende med ett öppet, robust och driftsäkert nät.

Bor du i en BRF eller SMF är det föreningen som köper anslutningen. Läs mer om hur det går till och vad du kan göra här.

Är du fastighetsägare och vill ansluta ditt hus till vårt nät? Läs mer om hur det går till här.

Just nu planerar och genomför Fibra utbyggnationer av stadsnätet i många områden i vår region. Här hittar du information och kontaktuppgifter gällande varje aktuellt område.

Vill du ansluta din fastighet? Fyll i en intresseanmälan för att ansluta din fastighet! När vi får en intresseanmälan undersöker vi möjligheten för en anslutning till just din fastighet (eller förening) och återkommer till dig med ett besked. Vill du ha mer information? Ring eller mejla gärna vårt Kundcenter. 

Gå till nästa section

Jag vill veta mer!

Har du redan en anslutning och vill komma igång? Eller vill du få ut mer av din fiberanslutning? Vi har flera smarta sidor för dig som vill ha ännu mer information!
Fixa Fiber
Det här är sidan för dig som undrar om du kan få fiber till ditt hus eller är mitt i anslutningsaffären och har frågor. Här visar vi instruktionsfilm om ingrävningspunkter, förklarar skillnaden på ADSL och fiber, hjälper till att styra rätt i djungeln över hastigheter och visar vad just du behöver ha hemma och mycket mer. klicka på rubriken för att komma till sidan.
Länk till ”Fixa Fiber”
Kom igång
Här finns infon för dig som redan HAR fiber och snabbt vill komma gång. Självaktivering, beställa tjänster, förklaring av olika sorters uttag mm.
Länk till ”Kom i gång”
Tips o Trix
Här tar du din anslutning till nästa nivå! Du får veta hur du maxar din wifisignal, hur barnsäkrar du internet och tilläggstjänster.
Länk till ”Tips & Trix”

Gå till nästa section

Aktivera ditt uttag direkt

Koppla in och kom igång!

Aktivera
Aktivera användarnod
Aktivera