Bygger ni boenden för framtiden? Då vet ni redan att framtiden stavas fiber! Fibra ansluter flerbostadshus, villor, fastigheter, myndigheter och skolor. Fibra byggs med fokus på kvalitet och långsiktighet som andra samhällsnyttor,

Gå till nästa section

idag är det en självklarhet att ett stabilt och väl fungerande kommunikationsnät är lika viktigt som annan infrastruktur. Fibra klarar era kunders framtida kommunikationsbehov oavsett hur de ser ut. Med en fiberanslutning är era bostäder förberedda för den digitala utvecklingen och alla dess bandbreddskrävande tjänster.
Väljer ni dessutom en fiberanslutning via Fibra så skapar ni ett attraktivt boende med robust fiber där ledorden valfrihet, kapacitet och framtidssäkert kommer att öka värdet ytterligare på era bostäder.
Fibras fiberoptiska och öppna nät är robust med en riktigt hög tillgänglighet och vår driftavdelning bevakar dessutom nätet dygnet runt, årets alla dagar. Om ni bygger bostäder för framtiden – försäkra dig då om att din fiberleverantör också gör det!

Snabb, snabbare, fiber!

Intresseanmälningar används som underlag inför framtida byggnationer. Möjligheten till anslutning påverkas av närheten till fiber och intresse i området.
 
Vi finns i:
 
Västerås
Eskilstuna
Hallstahammar
Strängnäs

Gå till nästa section