Barnängen 1,2 och 4

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området


10 april

Arbetet med att ansluta Barnängen till det kommunala stadsnätet Fibra pågår för fullt.
 
Under denna vecka så kommer vi att påbörja grävningen på din tomtmark från gatan upp till huset där vi kommer att ta in fiberkabeln. Vi kommer att gräva ett dike som är ungefär
ett spadtag brett och ca 40 cm djupt där vi lägger ner en skyddslang (diket på tomten kan komma att grävas med en minigrävare). Fibra kommer endast att göra en grovåterställning av tomtmarken och det är du som fastighetsägare som själv utför och bekostar all finåterställning inom den egna fastigheten.
 
Vi kan också informera att arbetet går enligt plan och målet är att du kommer vara igång och ansluta i början av juni månad.
 
1 mars
Inom kort så kommer vi att påbörja utbyggnationen av stadsnätet till ditt område.Från vecka 10 så kommer vi att ta kontakt med dig för att bestämma vart på tomten vi kommer att gräva ner fiberkabel och vart i huset användarnoden kommer att placeras. Användarnoden är den tekniska utrustning i huset som du ansluter dina enheter till. Vi kommer att återkomma med ytterligare information närmare byggnationsstart.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section