Dalhagen Hyndevad

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området


2019-04-27
Du vet väl om att Fibra driver och utvecklar ditt kommunala stadsnät i din stad? Fibra är ett kommunalt bolag som ägs gemensamt av Mälarenergi, ­Eskilstuna Energi & Miljö, SEVAB Strängnäs Energi och Hallstahammars kommun – och av dig som invånare i regionen.
 
Just nu satsar vi på fiberutbyggnaden i ditt område. Därför erbjuder vi dig som fastighetsägare att ansluta din villa till stadsnätet via Fibra för 19 900 kr! Vi planerar att samförlägga med VA och Elnät och följer planen för VA. Minsta antal för att byggnationen ska bli av är att 30% av hushållen skickar in sina avtal innan 1 augusti 2019.

Senast under vecka 19 ska du fått ett avtal i postlådan, får du inte hem något är du varmt välkommen att kontakta vårt Kundcenter. Du når dem på telefon 0771–375 375 eller via mejl till info@fibra.se

Informationsfilmer

Här förklarar vi enkelt i film hur det går till när du får fiber till fin villa, hur du installerar och hur du kommer igång, Och mycket mer.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section