God digital jul!

Låt det blir en smart, digital och hållbar jul! Spar på orken och undvik stress genom att handla julklapparna hemifrån, det finns en klapp för alla bara ett klick bort. Och du har väl inte missat julklappen till dig själv? Hela 6 månaders fri surf -läs mer om det HÄR!
Här får du en mängd tips från Fibras egna nissar. Och självklart en låtlista att ladda ner och njuta av medan du i lugn och ro fixar julens överraskningar.
God jul önskar vi på Fibra!

Julens säkraste

Fira en säker jul där alla hjälps åt att släcka ljusen, och glöm inte kolla batteriet i din brandvarnare! Du som vill ha det extra säkert kan installera en smart brandvarnare som larmar direkt till din din mobil om olyckan skulle vara framme när du inte är hemma.

Smart larm

En kamera med ansiktsigenkänning skickar ett meddelande till din mobil när dina familjemedlemmar kommer hem, eller om det skulle kliva in någon okänd. Utöver ditt eget internet behövs inga månadsabonnemang och du kopplar enkelt upp din övervakningskamera via nätverkskabel eller trådlöst wifi.
På marknaden idag finns en mängd olika varianter beroende på hur avancerat system du vill ha!

Återvunnet

Årets julklapp är det återvunna plagget!
Du har med all säkerhet något i garderoben som du inte använder men som du vet att någon annan skulle uppskatta? Nu är en perfekt tillfälle att slå in det fint och låta någon annan få användning av det.

Smart städning

Funderar du på julklappen till familjen som redan har allt! Ge dem tid! Tid som i att slippa dammsuga till exempel. Städning är ju roligast om någon annan gör jobbet och nu finns flera bra robotdammsugare på marknaden som du enkelt kan styra från en app i din mobil. Vilken julklapp – ett städat hem!

e-böcker

Ge bort ett presentbok på en e-bok! En perfekt present att skicka till den som bor långt bort. Enkelt att logga in och man kan börja läsa direkt.

Fibras julmix

Ladda ner Fibras julmix! Du hittar den HÄR

6 månader fri surf!

Så här gör du för att komma igång, fyll i formuläret här nedan – använd din kampanjkod – och inom några dagar är din kostnadsfria surfperiod igång!

VIKTIGT!

På nästa sida så måste du välja leverantör och hastighet, annars blir din beställning inte giltig. 

Just nu erbjuder Fibra tillsammans med A3, Bahnhof, Bredband2, Internetport, Th1ng och Universal Telecom sex månaders fri surf vid tecknade av nytt abonnemang. Efter de sex månaderna kommer den valda tjänsten att löpa på enligt rådande villkor. Erbjudandet gäller nya privatkunder som inte redan har en aktiv tjänst i Fibras nät.
För att ta del av erbjudandet så gäller följande:
› Det ska finnas en ett stadsnätsuttag eller användarnod i bostaden
› Det får inte redan finnas en aktiv internettjänst via stadsnätsuttaget eller användarnoden.
Gå till nästa section