Fibra kommer till Bäckby

Det finns många fördelar med att ansluta sin fastighet till stadsnätet, förutom att det är en investering som ökar fastighetens värde så öppnar det upp nya möjligheter att utveckla verksamheten som bedrivs där. Fibras jobbar för att företagen i Västerås ska ha tillgång till ett fibernät i världsklass, ett nät som är starkt och pålitligt.


Anslutningserbjudande

Har du en eller flera fastigheter i kampanjområdet så har du nu möjligheten att ansluta dig till ett rabatterat kampanjpris. Ett avtalspaket med mer information och avtal kommer under vecka 43 att skickas ut till de fastighetsägare som ännu inte är anslutna. Skulle du inte få ett avtal och äger fastigheter i kampanjområdet så tveka inte att kontakta oss på backby@fibra.se

 

Vi fixar fastighetsnätet

Nu erbjuder vi företag som är och kommer att bli anslutna inom kampanjområdet hjälp att se över Fastighetsnätet. Tecknar ni en internettjänst på minst 100 Mbit/s i 12 månader så ser vi till att allt fungerar hela vägen fram till överenskommen punkt i fastigheten.

Gå till nästa section

Tidsplan

Just nu jobbar vi med projektering och planering av utbyggnationen. I början av februari så kommer de företag som skickat in avtal att bli kontaktade av den entreprenör som ska utföra arbetet. Det invändiga installationsarbetet kommer att påbörjas snarast möjligt. Schakten i gatan kommer att påbörjas i april och vår målsättning är att ni ska vara anslutna till sommaren.


Erbjudanden från våra tjänsteleverantörer i det öppna nätet

Vill du veta mer om vilka tjänsteerbjudanden du som företagare i Bäckbyområdet kan ta del av? Kontakta oss på e-post: backby@fibra.se eller på telefon: 0771-400 415

Kampanjområdet

Gå till nästa section

Kontakta oss

Har du några frågor om kampanjen så tveka inte att kontakta oss på backby@fibra.se eller på telefon: 0771-400 415

Öppen infrastruktur med hög prestanda

Öppen infrastruktur med hög prestanda

I Fibras nät finns flertalet olika tjänsteleverantörer som levererar bredbandstjänster, vilket innebär stor valfrihet för dig som företagare.

Framtidssäkert

Framtidssäkert

Med en anslutning till Fibra framtidssäkrar du ditt företags kommunikationslösning. Med en fiberanslutning kan ditt företag följa med i den tekniska utvecklingen och alla möjligheter det kan innebära.

Ett robust nät

Ett robust nät

Fibras fiberoptiska nät är robust och har en stor redundans. Vår driftcentral bevakar dessutom nätet dygnet runt, årets alla dagar, vilket gör att du som kund hos oss känna dig trygg.