Befibra ditt företag

Är du företagare och vill kunna lita på att din kommunikationslösning är robust, stabil och byggd för framtiden? Då ska du ansluta ditt företag till Fibra. Vi driver ett redundant stadsnät som är robust och driftsäkert och levererar kommunikationslösningar som kan utvecklas med ditt företags framtida behov. Med lokal förankring och flexibla erbjudanden ska våra kunder känna sig fria att utvecklas i vårt nät.
 
Telefonnummer företagskunder 0771 400415
Öppettider 8.00 – 16.00

Fiber till alla företag

Fibra - Stadsnät i Svealand AB 2015

Låt oss bli din helhetsleverantör! Vare sig du vill ansluta ett kontor, butik eller verkstad, så kan Fibra hjälpa dig med dina kommunikationsbehov. Kontakta oss för att se om du är ansluten. Är du redan ansluten så kan du läsa vidare under ``Tjänster i nätet`` för att beställa tjänster.

Superkvalitet

Internet är grunden för tjänsterna i nätet och du väljer själv mellan en mängd leverantörer och hastigheter. Tjänsteleverantörerna i Fibras nät levererar hastigheter upp till 1000 Mbit/s.

TV & Telefoni

Med företagsTV kan du visa TV i offentliga och institutionella miljöer. En tjänst som gör det möjligt att visa TV för dina gäster, kunder eller medarbetare.
Som företag kan du kostnadseffektivt även köra dina telefonilösningar via stadsnätet.

Ett nät med stora möjligheter

Våra kunder ska känna sig fria att utvecklas i Fibras nät. Fibra knyter ihop organisationer och företag med robusta kommunikationslösningar som klarar av framtidens behov. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi löser era behov.

Gå till nästa section