Ett framtidssäkert och robust nät

Optimera företagets kommunikation med Fibra

Vi på Fibra levererar fastighetsanslutningar och en öppen infrastruktur där ett stort antal tjänsteleverantörer levererar bredbandstjänster till företag. Med en anslutning till Fibras nät kan vi också erbjuda produkter som kapacitet, svartfiber, våglängd eller operatörshotell.
Fibra har lösningar som passar både det stora och det lilla företaget. Som kund hos Fibra får ni en personlig kontakt med lokal kännedom som hjälper er att hitta den bästa lösningen för just er verksamhet.
 
Du når våra företagssäljare enkelt på telefonnummer för företagskunder 0771 – 400 415
(Val 2)
Öppettider 8.00 – 16.00

Öppen infrastruktur med hög prestanda

Öppen infrastruktur med hög prestanda

I Fibras nät finns flertalet olika tjänsteleverantörer som levererar bredbandstjänster, vilket innebär stor valfrihet för dig som företagare.

Framtidssäkert

Framtidssäkert

Med en anslutning till Fibra framtidssäkrar du ditt företags kommunikationslösning. Med en fiberanslutning kan ditt företag följa med i den tekniska utvecklingen och alla möjligheter det kan innebära.

Ett robust nät

Ett robust nät

Fibras fiberoptiska nät är robust och har en stor redundans. Vår driftcentral bevakar dessutom nätet dygnet runt, årets alla dagar, vilket gör att du som kund hos oss känna dig trygg.