Fredhem och Lövboås

Gå till nästa section

Grattis, ni är nu anslutna!

Byggnationen i ditt område är avklarad och du kan börja beställa tjänster.

Vad händer?

28 november
Kom-igång-möte för Fredhem 2 och Lövboås 6.
 
Snart är byggnationen klar i Fredhem 2 och Lövboås 6, då är det dags för dig att aktivera ditt uttag och börja använda de tjänster som du är intresserad av. För att hjälpa dig på traven anordnar vi ett möte där vi informerar om olika tekniska lösningar i ditt hem som du kan ha nytta av.
Ingen anmälan krävs.
 
Plats: Park forum
Tid: 6 december klockan 18.30
Varmt välkommen!
 
4 oktober
Snart startar byggnationen av Fibra i Lövboås. Ett byggnationsbrev med information och tidpunkter för arbetet kommer landa i brevlådan hos de som tecknat avtal under vecka 40. Du hittar även byggnationsbrevet på denna sida under ”Utskick”.
 
29 september
Vi har glädjen att meddela att vi snart kan starta byggnationen av Fibra i Fredhem 4. Ett byggnationsbrev med information och tidpunkter för arbetet kommer landa i brevlådan hos de som tecknat avtal under vecka 40. Du hittar även byggnationsbrevet på denna sida under ”Utskick”.
 
22 september 
Snart är arbetet med att ansluta fastigheterna i Fredhem 2 färdigt. Det betyder att du som bor i Fredhem2 snart kan aktivera ditt uttag och börja använda de tjänster som du är intresserad av.
För att hjälpa dig på traven anordnar vi ett möte där vi informerar om olika tekniska lösningar i ditt hem som du kan ha nytta av.
Ingen anmälan krävs.
Plats: St Larsgården – Vallongatan, 734 30 Hallstahammar
Tid: 29 september, klockan 18.30
Varmt välkommen!
 
 
28 juni 
I kväll så kommer vi att få runt i området och ta kontakt med er som beställt en anslutning för att gå igenom vart grävning på tomt och montering av användarnod kommer att ske. Vi har försökt att hinna med så många besök vi kan men hinner vi inte komma till dig eller är du inte hemma just då så behöver du inte oroa dig, vi kommer att kontakta dig och se till att du får den information de behöver.
 
31 maj
Vi bjuder in dig som bor på Fredhem 2, 4 och Lövboås 6 till en informationsträff där vi går igenom projektet, vad Fibra är, hur det går till att ansluta sig och hur förutsättningarna för en byggnation ser ut. Självklart bjuder vi på fika och det finns möjlighet att ställa frågor om såväl grävning, installation, tjänster och priser.
 
PLATS
Forum-lokalen i Hallstaparken, Parkgatan 24, 734 25 Hallstahammar
DATUM & TID
Torsdag 16 juni kl.18:30
Tisdag 21 juni kl.18:30
ANMÄLAN
Vi behöver ha din anmälan till informationsträff senast 13 juni via e-post till infotraff@fibra.se eller till kundcenter 0771-375 375. Ange ditt område i ämnesraden samt ditt namn, adress, telefonnummer och hur många som kommer från ditt hushåll i mailet.

Villa skiss
Villaägaren
Fibra
1

Påskrift av avtal

2

Besked/bekräftelse

3

Tidsplan

4

Bestäm placering för användarnod

5

Montering av användarnod

6

Märkning av ingrävningspunkt

7

Grävning på egen tomt

8

Fiberdragning och installation

9

Driftsättning av stadsnät

10

Beställ tjänster