Fredhem 1 och 3, Hallstahammar

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området

14 december
Vi hoppas att ni är nöjda med er anslutning och att ni kommit igång och börjat använda den. Men som ni kanske har märkt så är asfalten inte återställd på gatan där vi har grävt ner fibern. Arbetet med grävning och slutbesiktning tog längre tid än planerat samt att kylan kom tidigare än väntat så kommer vi inte att kunna asfaltera först än våren 2018 när klimatet blir varmare. Tillsvidare så kommer vi att fylla upp spåren med grus så fort vi får ett mildare väder.
Vi hoppas att ni har överseende med detta och sedan vill vi passa på att önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!
 
11 september
Arbetet med att ansluta ditt område till stadsnätet pågår för fullt men tyvärr så har vi stött på oväntade hinder som gör att arbetet kommer att bli försenat cirka en vecka och vi räknar med att du kommer att vara ansluten och klar i början av oktober.
Vi hoppas att ni har överseende med detta.
 
15 juni
Under vecka 25 kommer ni att bli kontaktade via telefon för att boka en tid, så att vi tillsammans kan komma överens om vart i huset användarnoden kommer att placeras och håltagningen kommer att behöva göras. Besöket tar cirka 15 till 30 minuter. Användarnoden är den vita box som monteras inne i huset och som ni sedan kopplar upp ert internet, tv eller telefoni till.
Har du frågor som rör byggnationen? Då kan du kontakta:
Projekt-hhr@fibra.se eller ringa 0771-375 375
 
 
1 juni
Från och med vecka 24 fram till vecka 29 så kommer det att ske fräsning i gatan för att sedan kunna lägga ner fiberkabeln. Under denna period kan det förekomma buller och stök, vi hoppas att ni har överseende för detta.
 
 
16 maj
Från och med nästa vecka (V.21) så kommer vi att påbörja tomtgrävningen i ditt område. Tomtgrävningen kommer att ske med minigrävare alternativt handgrävning inne på din tomt. Vi hoppas att du har överseende med detta.
Har du frågor om grävning och installation?
Mejla till: projekt-hhr@fibra.se
 
24 februari
Snart sätter byggnationen av det kommunalägda stadsnätet igång i ditt område.
Redan under vecka 10 så kommer vi att börja kontakta er som bor i området för att bestämma ingrävningspunkt vid tomtgrängs samt vart i huset vi kommer att placera användarnoden.
Användarnoden monteras inne i ditt hus och det är till den som du ansluter din enheter sen.
Nedan hittar du en tidsplan mer mer information om vad som kommer att ske tills det att arbetet är färdigt och ni är anslutna.
/Fibra

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section