Friluftsvägen

Just nu pågår utbyggnationen av stadsnät till Friluftsvägen. 

Gå till nästa section

Har du frågor? Kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Fiber till Friluftsvägen

26 juni
Vi hoppas att ni alla har kommit igång med ert stadsnät från Fibra och att all kommunikation nu går med ljusets hastighet där hemma! Har du INTE kommit igång ännu så gör du det enkelt efter att ha läst mer på vår sida ”kom i gång” LÄNK.
Vill du veta mer om du maxar din anslutning kan läsa om våra Tips & Trix HÄR
Välkommen till en befibrad värld!
 
20 mars
Byggnationen av stadsnät i området har påbörjats och anslutningarna beräknas att vara klara i juni. Byggnationsbrev med mer information skickas till alla som gjort en beställning och landar inom kort i er brevlåda.
 
18 november

Intresset för att ansluta sig till stadsnätet via Fibra har varit otroligt stort i Eskilstuna. Vi har fått in betydligt mer beställningar än vi räknat med under året. Detta tycker vi på Fibra är fantastiskt roligt, men det innebär också att byggnationsprojeket kommer att ta längre tid än beräknat. Totalt handlar det om över 1600 villor som ska anslutas i 21 olika områden.

Vår målsättning var att starta byggnationen i flera områden under hösten 2017, men i och med det stora antalet beställningar har tidsplanen justeras. Tilllsammans med Eskilstuna Energi & Miljö arbetar vi hårt med att tillsätta mer resurser för att kunna starta byggnationen i fler områden.
Vi hoppas att ni har förståelse och överseende för förskjutningarna i tidplanen.
 
2 november
På grund av förändringar i tidplanen har Friluftsvägen flyttats till etapp 2. Den uppdaterade kartan hittar du här.
 

30 okt

Just nu får vi många frågor kring utbyggnationen i flera områden. För att du som kund ska få så korrekt och snabbt svar som möjligt vill vi hänvisa frågor kring grävning, installation och byggnation direkt till ESEM på e-post servicestadsnat@esem.se
 

27 oktober

Nu har vi tagit fram en planering för den omfattande byggnationen av fiber till dig och dina grannar. Ert område är en del av den stora satsningen vi gör i Eskilstuna och Torshälla där flera hundra villaägare har valt att ansluta sig.
 
Byggnationen har delats in i tre etapper och i kartan hittar du vilken etapp som just ditt område tillhör. Du kommer få en mer detaljerad tidplan med mer information om ditt område i god tid innan byggnationen startar.
 
Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar över
Om du har några frågor om projektet, installation eller grävning, kontakta oss på e-post: projekt@fibra.se
Vid övriga frågor är du alltid välkommen att kontakta vårt kundcenter på telefon 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se
 

9 oktober

Uppdatering för arbetet med er fiberanslutning från Fibra: Under vecka 43 presenterar vi en tidsplan för när ditt och övriga områden kommer att anslutas. För ev frågor och funderingar, kontakta Kundcenter eller ansvarig säljare Carin Johansson.
 
26 sep
Idag tisdag kommer vi att ha representanter i området som knackar dörr och gärna svarar på alla dina frågor kring fiber från Fibra!
15 sep
Fibra planerar att bygga ut det kommunla stadsnätet till alla som vill ansluta sin bostad i ditt område.  Just nu får du  dessutom ansluta din fastighet till kampanjpriset 19 900kr (ord pris 24 900kr). Välkommen att surfa via ett fibernät i världsklass!
Investera i framtiden
Är du trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och en surfpott som tar slut? Nu har du chansen att investera i ett stabilt och tryggt stadsnät till din fastighet. Fibra är ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle.
Skicka in ditt avtal
Vår nätägare Eskilstuna Energi & Miljö har gett beskedet att oavsett hur många fastighetsägare som vill ansluta sin fastighet i ditt område så kommer utbyggnationen av stadsnätet att bli av. Du behöver alltså inte vara orolig att för få av dina grannar ska vara intresserade av en anslutning. Vill du ansluta din fastighet så kan vi ansluta den! För att beställa din stadsnätsanslutning skriver du under det bifogade avtalet och returnerar det till oss innan 27 sep 2017.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section