Hej Fröholmen!

11 oktober
Tack för inkomna avtal, så snart projekteringen är klar för byggnationen så kommer du att bli kontaktad. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig projektledare Henrik Söderlund på tfn: 021-395098 mail. Henrik.soderlund@fibra.se. För sälj/avtalsfrågor kontakta Anna Blomberg 021-395277 anna.blomberg@fibra.se
 
4 september
Oj, oj, oj! Tryckfelsnisse har varit i farten. I avtalet vi skickade ut i förra veckan blev priset fel. Nya avtal är på väg ut med rätt pris. Vi ber om ursäkt för förvirringen.
 
30 aug
Sitter du med en svajig uppkoppling? Betalar du dyrt för en ADSLanslutning? Tar surfmängden slut innan du vet ordet av det? Stadsnät via Fibra kan vara lösningen för dig!
Fibra är ditt kommunalägda stadsnät, vilket innebär att det ägs av kommuninvånarna och att inga kortsiktiga vinstintressen styr utbyggnaden av nätet. Tvärtom verkar vi för att vara samhällsbyggare och tar ansvar för regionens utveckling. Dessutom är Fibra ett öppet nät där marknadens ledande tjänsteleverantörer konkurrerar för att du ska få ett så brett utbud av tjänster av internet, TV och telefoni till så låga priser som möjligt. Allt går via fiber som både är framtidssäkert och ökar värdet på din bostad.
Nu har du chansen att investera i ett stabilt och tryggt stadsnät till din fastighet. Fibra är ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle.
Skicka in ditt avtal (som du fått hemskickat) till oss senast 30 september.
 
På den här sidan kan du sedan hitta information kring projektet, planering steg för steg, möten m.m.
 
För mer information, kontakta ansvarig säljare Anna Blomberg på tel 021–39 52 77  eller e-post anna.blomberg@fibra.se
Du kan också kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Vad händer

Läs gärna bifogade broschyrer här ovan för att få veta mer om fiber från Fibra.

Villa skiss
Villaägaren
Fibra
1

Påskrift av avtal

2

Besked/bekräftelse

3

Tidsplan

4

Bestäm placering för användarnod

5

Montering av användarnod

6

Märkning av ingrävningspunkt

7

Grävning på egen tomt

8

Fiberdragning och installation

9

Driftsättning av stadsnät

10

Beställ tjänster