Granbacken

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

För mer information, kontakta ansvarig säljare Carin Johansson på tel 021–39 52 59  eller e-post carin.johansson@fibra.se
Du kan också kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Fiber till Granbacken

12 mars
Arbetet med att ansluta Granbacken har gått snabbare än förväntat och Eskilstuna Energi och Miljö har kunnat frigöra resurser för att göra klart era anslutningar redan under mars. När din anslutning är driftsatt och färdig att använda kommer du att få ett välkomstbrev som beskriver hur du går tillväga för att beställa de tjänster du vill ha.
 
8 jan
Just nu pågår schaktning i området. Vi ligger något efter i den kommunicerade tidsplanen men slutdatum för drift är inte förändrad.
 
28 nov
Schaktning i området pågår just nu och kommer att fortlöpa i ca två veckor till.
27 oktober
Arbetet i området går enligt plan. Samtliga ingrävningspunkter och skyddslangar är avlämnade i området.
 
20 oktober
Ett brev innehållandes bygginformation och tidsplan är på väg hem till dig som skickat in ditt avtal. Du hittar också brevet nedan bland material att ladda ner.
 
9 oktober
Vi ligger något efter i vår tidsplan och förstår att ni väntar på byggnationsbrev för området – det kommer snart! Om du har frågor och funderingar redan nu som du behöver ha svar på, kontakta kundcenter eller ansvarig säljare Carin Johansson.
 
18 september
Under vecka 39 så kommer det att gå ut information och en tidsplan till dig som skickat in ditt avtal.
 
28 augsti
Planering av utbyggnation pågår. Vi återkommer så snart vi har mer information att ge. Vid ev frågor vänligen kontakta ansvarig säljare Carin Johansson tel 021-395259 eller Kundcenter tel 0771-375 375.
 
7 juli
Roligt att så många har skickat in sitt avtal och vill ansluta sig! Vi kan glädjande nog meddela att vi har fått in tillräckligt många avtal för att en byggnation ska vara genomförbar och vår målsättning är att du ska kunna vara ansluten och driftsatt sista maj 2018.
Just nu jobbar vi med att planera och projektera byggnationen tillsammans med våra entreprenörer. Vi återkommer med ytterligare information och tidplan så snart vi kan. I samma material får du information om ingrävningspunkt, grävning på tomt och installation i
din fastighet. Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar över, men i övrigt hörs vi efter semestrarna!
 
30 juni
Tack alla ni som kom på informationsmötet den 21 juni. Intresset verkar vara stort i området vilket vi tycker är roligt! Vi vill passa på att påminna om att sista svarsdag på avtalet är 5 juli! Efter sista avtalsdatum börjar vi planera och kommer att skicka ut ett byggnationsbrev.
 
7 juni
Hej! Inom kort så kommer ett avtalspaket med ett erbjudande att landa i din brevlåda. Den 21 juni klockan 10.30 så kommer vi att hålla en informationsträff i Rådhuset i Torshälla, där kommer vi att berätta mer om vad det innebär att ansluta sig. Vill du närvara på träffen ber vi dig att skicka in din anmälan till informationsträff senast 19 juni via e-post till infotraff@fibra.se eller till kundcenter 0771-375 375. Ange ditt namn, adress, telefonnummer och hur många som kommer från ditt hushåll i mailet. Skriv in namnet på ditt område i ämnesraden.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section