Gullängen

Nu kommer ditt kommunala stadsnät till dig som bor i Gullängen. Just nu har du chansen att ansluta din fastighet till 24 900 kr.

Gå till nästa section

Fiber till Gullängen

Ja, vi bygger om!
Roligt att så många har skickat in sitt avtal och vill ansluta sig till stadsnätet via Fibra! Vi kan glädjande nog meddela att vi har fått in tillräckligt många avtal för att en byggnation ska vara genomförbar. Vår målsättning är att påbörja byggnationen under hösten 2018 och att den ska vara färdigställd till årsskiftet 2018/2019.
Just nu jobbar vi med att planera och projektera byggnationen tillsammans med våra entreprenörer. Vi återkommer med ytterligare information och en plan för utbyggnationen i god tid innan byggstart.
Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar över!

Investera i framtiden
Är du trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och en surfpott som tar slut? Nu har du chansen att investera i ett stabilt och tryggt stadsnät till din fastighet. Fibra är ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section