Hagby

Nu kommer ditt kommunala stadsnät till dig som bor i Hagby

Gå till nästa section

Har du frågor? Kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Fiber till Hagby


24 april 2019
Under vecka 18 får du som bor i området ett vykort med påminnelse om att skicka in ditt avtal.  Vi har fått till oss att flera aldrig fick något avtal vid vårt första utskick så har vi förlängt avtalstiden till 31 maj 2019.
Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vårt kundcenter så hjälper vi dig, 0771- 375 375 eller mejl info@fibra.se
 
8 april 2019
Just nu satsar vi på fiberutbyggnaden i ditt område. Därför erbjuder vi dig som fastighetsägare att ansluta din villa till stadsnätet via Fibra för 19 900 kr! Byggnationen blir av oavsett hur många som skickar in sina avtal, vi behöver alltså inte uppnå en viss anslutningsgrad. Vi har skickat ut avtalsbroschyrer till ditt område och sista svarsdag är 17 maj 2019.
Har du inte fått något avtal?
Hör av dig till vårt kundcenter så hjälper vi dig, 0771- 375 375 eller mejl info@fibra.se
 
 
2018-03-27
Fibra planerar att bygga ut det kommunala stadsnätet till Hagby. Ett avtalspaket är på väg hem till dig som äger en fastighet i området.
Träffa oss på Fibra! Den 5 april kl. 17.30 – 18.00 finns vi på plats i ditt område. Vi står vid fotbollsplanerna på
Gustavsborgsvägen. Välkommen förbi med dina frågor och funderingar.

 
 
Investera i framtiden
Är du trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och en surfpott som tar slut? Nu har du chansen att investera i ett stabilt och tryggt stadsnät till din fastighet. Fibra är ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle.

Informationsfilmer

Här förklarar vi enkelt i film hur det går till när du får fiber till fin villa, hur du installerar och hur du kommer igång, Och mycket mer.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section