Framtiden stavas fiber

På den här sidan kan du hitta information om pågående projekt i Hammarby. För tillfället har vi just avslutat en kampanj i området där antalet intresserade tyvärr var för få och vi har beslutat att inte genomföra en byggnation av stadsnätet.
För mer information kan du kontakta ansvarig säljare
Anna Blomberg på tel 021-39 52 77 eller e-post anna.blomberg@fibra.se
Du kan också kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Vad händer?

16 januari
Vi tackar dig som visat intresse och skickat in ett avtal, men tyvärr måste vi meddela att Fibras utbyggnation av stadsnätet till din fastighet i Hammarby uteblir. Orsaken till detta är att intresset inte är tillräckligt högt. Vi beklagar detta och ditt avtal kommer att makuleras och returneras till dig.
 
16 december
Tack för alla avtal som kommit in! Vi kommer nu föra diskussion med våra entreprenörer och beräknar kunna ge er ett besked i januari om byggnationen kommer bli av eller inte. Till dess önskar vi alla en riktigt God jul och ett gott nytt år!
 
2 december
Hej igen! I våras när vi erbjöd er en anslutning till stadsnätet var intresset högt, men inte tillräckligt högt för att kunna genomföra en byggnation. Det saknades några avtal. Vi gör nu ett nytt försök i Hammarby och tror att utfallet kommer bli bättre denna gång.
Eftersom giltighetstiden på de gamla avtalen hinner löpa ut innan en byggnation är genomförd innebär det att avtalen vi fick in i våras makuleras och ni behöver därför skicka in nya avtal. De nya avtalen har gått iväg med posten och landar i lådan de närmsta dagarna.
Ju fler avtal som kommer in desto större sannolikhet är det att vi bygger! Är det någon av er som vill vara ambassadör och bearbeta grannarna så kan ni höra av er till oss för att få information om hur det går till.
 
29 juni
Som det ser ut just nu kommer vi inte kunna genomföra byggnationen i Hammarby på grund av att för få valt att ansluta sig. Kampanjen är därför uppskjuten och kommer återupptas i höst. Det är fortfarande möjligt att skicka in ditt avtal! Varje inskickat avtal ökar chansen att utbyggnationen blir av.
 
21 juni
För tillfället har vi för få påskrivna avtal i ert område för att kunna genomföra utbyggnation av stadsnätet, men vi fortsätter se över bearbetning och möjligheter efter semestertider och hoppas att fler villaägare vill ansluta sig.
 
20 april
Just nu är det för få som valt att ansluta sig för att en byggnation ska bli av. Du har fortfarande möjligheten att skicka in ett avtal till oss om du vill ansluta dig, mejla till forsaljning@fibra.se så skickar vi ett nytt avtal till dig.
 
14 mars
För att alla i området ska få chansen att komma med i denna byggnation så förlänger vi kampanjen till 28 mars. Efter det kommer vi att fatta ett beslut om byggnation, vi kommer att skicka ut information detta.
 
25 januari
Vi bjuder in till en informationsträff där vi går igenom projektet, vad Fibra är, hur det går till att ansluta sig och hur många som behöver skicka in sitt avtal för att vi ska kunna bygga. Självklart bjuder vi på fika och det finns möjlighet att ställa frågor om såväl grävning, installation, tjänster och priser. Varmt välkommen!
 
Plats: Matsalen – Sankta Gertruds skola. Liegatan 74, 724 67 Västerås
Datum & tid: Torsdag 25 februari kl.18.30-19.00
Anmälan: Vi behöver ha din anmälan till informationsträff senast 19 februari via e-post till infotraff@fibra.se eller till kundcenter 0771-375 375. Ange vilken dag, namn, adress, telefonnummer och hur många som kommer från ditt hushåll.

Villa skiss
Villaägaren
Fibra
1

Påskrift av avtal

2

Besked/bekräftelse

3

Tidsplan

4

Bestäm placering för användarnod

5

Montering av användarnod

6

Märkning av ingrävningspunkt

7

Grävning på egen tomt

8

Fiberdragning och installation

9

Driftsättning av stadsnät

10

Beställ tjänster