Handbacken

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området

14 december
Vi hoppas att ni är nöjda med er anslutning och att ni kommit igång och börjat använda den. Men som ni kanske har märkt så är asfalten inte återställd på gatan där vi har grävt ner fibern. Arbetet med grävning och slutbesiktning tog längre tid än planerat samt att kylan kom tidigare än väntat så kommer vi inte att kunna asfaltera först än våren 2018 när klimatet blir varmare. Tillsvidare så kommer vi att fylla upp spåren med grus så fort vi får ett mildare väder.
Vi hoppas att ni har överseende med detta och sedan vill vi passa på att önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!
 
29 november
Snart är utbyggnationen av stadsnätet i ditt område avslutad och klar! Då är det dags för dig att aktivera ditt uttag och börja använda de tjänster som du är intresserad av. För att hjälpa dig komma igång så anordnar vi en träff där vi går igenom hur du aktiverar ditt uttag och väljer de tjänster du vill ha. Vi kommer också att prata om olika tekniska lösningar som du kan ha nytta av i ditt hem.
Plats:                  Zenit lokalen i Hallstaparken
Tid:                     4 december, klockan 18.30
Ingen anmälan krävs, Varmt välkommen!
 
 
8 augusti
Vi har påbörjat arbetet med att bygga ut stadsnätet till ditt område, på flera ställen har vi redan markerat upp vart på tomten vi kommer att gräva in fibern från gatan. Dessa ingrävningspunkter markeras ut med streck strax utanför din tomtgräns där vi anser det lämpligast att gräva in fibern.
 
 
Om vi ännu inte har markerat ut din ingrävningspunkt och du själv vill bestämma vart den ska gå, så kan du markera ut punkten på din tomt med en käpp, träbit eller liknande
 
 
Vill du ändra på en redan utsatt markeringspunkt så ber vi dig snarast att kontakta Mikael Holmin på e-post: mikael.holmin@fibra.se. Skriv din adress och kontaktuppgifter i mejlet och Ange i ämnesraden: ”Ändring av ingrävningspunkt” så kommer vi att kontakta dig.
Med vänliga hälsningar, Fibra.
 
 
1 juni
Från och med vecka 24 fram till vecka 29 så kommer det att ske fräsning i gatan för att sedan kunna lägga ner fiberkabeln. Under denna period kan det förekomma buller och stök, vi hoppas att ni har överseende för detta.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section