Hedlandet

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området


23 november 2018
Du vet väl om att Fibra driver och utvecklar ditt kommunala stadsnät i din stad? Fibra är ett kommunalt bolag som ägs gemensamt av Mälarenergi, ­Eskilstuna Energi & Miljö, SEVAB Strängnäs Energi och Hallstahammars kommun – och av dig som invånare i regionen.
Vårt mål är att du som bor och verkar i regionen ska få ut maximal nytta av din ­anslutning. Därför är Fibra ett nät som inte är till för att fånga, utan för att släppa fritt. Du väljer själv vilken eller vilka tjänsteleverantörer i vårt breda utbud du vill beställa bredbandstjänster från. Blanda fritt mellan internet, TV, telefoni och ­annat. Med en anslutning till Fibra får du en robust och driftsäker fiber­infrastruktur med de bästa tänkbara förutsättningarna för såväl dagens som morgondagens behov av digital kommunikation .
Just nu satsar vi på fiberutbyggnaden i ditt område. Därför erbjuder vi dig som fastighetsägare att ansluta din villa till stadsnätet via Fibra för 22 500kr! Har du frågor så är du välkommen att kontakta vårt kundcenter, de kan svara på det mesta. Du når dem på telefon 0771–375 375 eller via mejl till info@fibra.se

Informationsfilmer

Här förklarar vi enkelt i film hur det går till när du får fiber till fin villa, hur du installerar och hur du kommer igång, Och mycket mer.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section