Helgestahill

Nu kommer ditt kommunala stadsnät Fibra till Helgestahill.

Gå till nästa section

Har du frågor? Kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Fiber till Helgestahill

2019-03-18

Ni som beställt en fiberanslutning kommer bli kontaktade av Bikab AB för projektering av er anslutning. Vid projekteringen går vi gemensamt igenom installationen samt märker ut vid fastighetsgränsen där inkommande fiberkanalisation avlämnas. Från fastighetsgränsen, fram till där fiber ska tas in i huset ansvarar fastighetsägaren själv för schakt och förläggning av fiberkanalisationen (kanalisationsmaterial tillhandahålls av Bikab AB).
 
Vid frågor är du välkommen att kontakta Bikab AB
E-post: Helgestahill@bikab.se eller
Bikab AB’s ansvarige arbetsledare Anthon Bohlin, 073-650 55 65
 
Vill du ansluta dig?
Det finns fortfarande möjlighet att ansluta sig om man inte gjort det. Ett vykort med länk till e-avtal har skickats ut under förra veckan och bör landa i postlådan nu i veckan. Kampanjpriset 19 900 kr inkl moms gäller fortfarande (ordinarie pris 24 900 kr inkl moms)
Vårt kundcenter är till för dig
Har du frågor så är du välkommen att kontakta vårt kundcenter, de kan svara på det mesta. Du når dem på telefon 0771–375 375 eller via mejl till info@fibra.se
 
2018-11-20
Byggnationsbrev har gått ut till alla som skickat in avtal. I den foldern finner du viktig information om hur arbetet med anslutningen av din fastighet går till. Du kommer att bli kontaktad av en entreprenör som tillsammans med dig går igenom alla moment i projektet. ESEM kommer kontakta alla som skickat in avtal för bokning av ingrävningspunkt och slang senast mars 2019. Arbetet beräknas vara vara färdigt under juni 2019.
 
2018-08-21
Roligt att så många har skickat in sitt avtal och vill ansluta sig till stadsnätet via Fibra! Vi kan glädjande nog meddela att vi har fått in tillräckligt många avtal för att en byggnation ska vara genomförbar. Vår målsättning är att påbörja byggnationen under hösten 2018 och att den ska vara färdigställd till våren 2019.

Just nu jobbar vi med att planera och projektera byggnationen tillsammans med våra entreprenörer. Vi återkommer med ytterligare information och en plan för utbyggnationen i god tid innan byggstart.
 
2018-07-23
Kom ihåg att skicka in ditt avtal! Vill du ansluta din bostad till stadsnätet så måste du skicka in ditt avtal innan den 10 augusti. Om du har tappat bort ditt avtal så kan du kontakta oss på info@fibra.se eller ringa 0771 – 375 375
 
2018-07-02
Fibra planerar att bygga ut det kommunala stadsnätet till Helgestahill. Ett avtalspaket är på väg hem till er om bor på de aktuella adresserna.
 
Investera i framtiden
Är du trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och en surfpott som tar slut? Nu har du chansen att investera i ett stabilt och tryggt stadsnät till din fastighet. Fibra är ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle.

Informationsfilmer

Här förklarar vi enkelt i film hur det går till när du får fiber till fin villa, hur du installerar och hur du kommer igång, Och mycket mer.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section