Helgestahill

Nu kommer ditt kommunala stadsnät Fibra till Helgestahill.

Gå till nästa section

Har du frågor? Kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Fiber till Helgestahill

2018-08-21
Roligt att så många har skickat in sitt avtal och vill ansluta sig till stadsnätet via Fibra! Vi kan glädjande nog meddela att vi har fått in tillräckligt många avtal för att en byggnation ska vara genomförbar. Vår målsättning är att påbörja byggnationen under hösten 2018 och att den ska vara färdigställd till våren 2019.

Just nu jobbar vi med att planera och projektera byggnationen tillsammans med våra entreprenörer. Vi återkommer med ytterligare information och en plan för utbyggnationen i god tid innan byggstart.
 
2018-07-23
Kom ihåg att skicka in ditt avtal! Vill du ansluta din bostad till stadsnätet så måste du skicka in ditt avtal innan den 10 augusti. Om du har tappat bort ditt avtal så kan du kontakta oss på info@fibra.se eller ringa 0771 – 375 375
 
2018-07-02
Fibra planerar att bygga ut det kommunala stadsnätet till Helgestahill. Ett avtalspaket är på väg hem till er om bor på de aktuella adresserna.
 
Investera i framtiden
Är du trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och en surfpott som tar slut? Nu har du chansen att investera i ett stabilt och tryggt stadsnät till din fastighet. Fibra är ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section