Årets julklapp – 6 månaders fri surf!

Äntligen står julen för dörren och vi hoppas ni ska få njuta av adventsmys, julledighet och tid tillsammans. Vi på Fibra vill gärna bidra till en härlig jul där både familjen, vännerna och det uppkopplade hemmet får den plats i nätet de önskar! Just nu får du som ny kund hela 6 månaders fritt internet när du tecknar en ny tjänst i Fibras nät!
Klicka HÄR för att säkra din julsurf nu!

En digital jul

Ge bort en digital julklapp! Här hittar du tips på både snabbt fixade sista-minuten-klappar och smarta klappar för ett uppkopplat hem!
Klicka HÄR för alla tips!

Jag vill surfa fritt

Inga problem, scrolla ner en nisseliten bit till så är du där! Just nu erbjuder flera leverantörer i vårt nät fri surf i 6 månader till dig som är ny kund!

Fibras julmix

Ladda ner Fibras julmix! Du hittar den HÄR

6 månader fri surf!

Så här gör du för att komma igång, fyll i formuläret här nedan – använd din kampanjkod – och inom några dagar är din kostnadsfria surfperiod igång!

VIKTIGT!

På nästa sida så måste du välja leverantör och hastighet, annars blir din beställning inte giltig. 

Just nu erbjuder Fibra tillsammans med A3, Bahnhof, Bredband2, Internetport, Th1ng och Universal Telecom sex månaders fri surf vid tecknade av nytt abonnemang. Efter de sex månaderna kommer den valda tjänsten att löpa på enligt rådande villkor. Erbjudandet gäller nya privatkunder som inte redan har en aktiv tjänst i Fibras nät.
För att ta del av erbjudandet så gäller följande:
› Det ska finnas en ett stadsnätsuttag eller användarnod i bostaden
› Det får inte redan finnas en aktiv internettjänst via stadsnätsuttaget eller användarnoden
Gå till nästa section