Vi på Fibra gillar att fira och just nu firar vi att du fyller år i år igen OCH att du har en anslutning till ett av världens bästa bredbandsnät!

 

Kalas och feststämning kan du få direkt genom att aktivera din fiberanslutning. För att sprida ännu mer glitter och glädje till ditt firande så erbjuder Fibra tillsammans med A3, Bahnhof, Bredband2 och Universal Telecom kostnadsfri surf i hela sex månader!

Gå till nästa section

Fibra har plats för hela familjen!

Du har nog koll på att det mesta i hemmet går att koppla upp mot wi-fi-nätverket, och om du funderar lite så kommer du nog att inse att du har en hel den enheter uppkopplade.

När varje enhet används så tar det en del av hastigheten till hemmet och hur mycket som används beror på vad du gör, till exempel så kan det ta upp till 25 Mbit/s för att streama film. Om ni då är fler i hemmet som använder nätet samtidigt så märker ni snabbt att det börjar gå långsammare.

Med Fibra får hela familjen plats på nätet, via oss kan ni beställa tjänster som passar hela familjens behov, upp till 1 000 Mbit/s!

Så här gör du för att starta surfkalaset:
Fyll i formuläret här nedan – använd din kampanjkod – och inom några dagar är din kostnadsfria surfperiod igång!

Just nu erbjuder Fibra tillsammans med A3, Bahnhof, Bredband2 och Universal Telecom sex månaders fri surf vid tecknade av nytt abonnemang. Efter de sex månaderna kommer den valda tjänsten att löpa på enligt rådande villkor. Erbjudandet gäller nya privatkunder som inte redan har en aktiv tjänst i Fibras nät.
För att ta del av erbjudandet så gäller följande:
› Det ska finnas en ett stadsnätsuttag eller användarnod i bostaden
› Det får inte redan finnas en aktiv internettjänst via stadsnätsuttaget eller användarnoden

Kalaserbjudandet i samarbete med:

Bredband2
Bahnhof