Klinten

Nu bygger vi ut det kommunala stadsnätet till Klinten!

Gå till nästa section

Har du frågor? Kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Nytt i området

21 januari
Nu har vi inte längre möjlighet att låta fler anslutningar ingå i kampanjen för Klinten. Schaktning i området börjar under denna vecka. Möjlighet till efteranslutning finns till priset 24 900kr. För mer information kring efteranslutning kontakta Kundcenter på 0771 – 375 375 eller info@fibra.se
 
 
21 december
Haka på!
Du vet väl om att vi bygger ut stadsnätet till ditt område? Byggnationen startar redan nästa vecka och vi ger dig nu en absolut sista chans att haka på att ansluta din villa medan vi ändå är här och bygger. Hör av dig till oss, så skickar vi dig ett avtal att läsa igenom, skriva under och returnera senast 31 januari 2019. Varmt välkommen med ditt avtal!
 
Fibra är ditt kommunalägda stadsnät, vilket innebär att det ägs av kommuninvånarna. Dessutom är Fibra ett öppet nät där marknadens ledande tjänsteleverantörer konkurrerar för att du ska få ett så brett utbud av tjänster med internet, TV och telefoni till så låga priser som möjligt. Allt går via fiber som både är framtidssäkert och ökar värdet på din bostad. Framtiden stavas fiber och vi lovar – du kommer inte vilja vara utan.
 
9 juli 2018
Arbetet med att ansluta området startar under september 2018 och målsättningen är att alla anslutningar ska vara driftsatta och klara i april 2019. Ett byggnationsbrev med mer information har skickats ut till alla beställda anslutningar.
Dokumentet finns också att ladda hem längre ner på sidan.
 
12 februari 2018
Byggnation av fiber till området kommer att bli av och vi återkommer med mer information till alla boende i området när vi närmar oss planerad start för anslutningsarbetet.
 
8 jan 2018
Tack till alla som kom och besökte oss på informationsträffen 3 januari. Alla som önskar att ansluta sig till stadsnätet kommer få möjlighet till detta! Vi förbereder hela området och byggnation kommer att bli av. Fortsatt information kommer.


6 november
Träffa oss på Fibra. Den 3 januari kl 16.30 – 18.00 finns vi på plats i ditt område och svarar på dina frågor. Vi står efter Klintvägen, mötesplatsen vid KLINTEN-skylten.
 
6 november
Avtalspaket är på väg till dig, håll utkik i din brevlåda.
 
21 november
Snart kommer Fibra till ditt område, håll utkik i din brevlåda efter mer information.

Informationsfilmer

Här förklarar vi enkelt i film hur det går till när du får fiber till fin villa, hur du installerar och hur du kommer igång, Och mycket mer.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section