Kolmsta

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området

22 oktober
Du vet väl om att vi bygger ut stadsnätet till ditt område? Byggnationen startar redan nästa vecka och vi ger dig nu en absolut sista chans att haka på att ansluta din villa medan vi ändå är här och bygger. Hör av dig till vårt Kundcenter på info@fibra.se eller 0771-375 375, så skickar vi dig ett avtal att läsa igenom, skriva under och returnera senast 30 november 2018. Varmt välkommen med ditt avtal!
 
10 oktober
Roligt att så många har skickat in sitt avtal och vill ansluta sig till stadsnätet via Fibra! Vi kan glädjande nog meddela att vi har fått in tillräckligt många avtal för att en byggnation ska vara genomförbar och vår målsättning är att påbörja byggnationen under 2019.

Vad händer nu?
Just nu jobbar vi med att planera och projektera byggnationen tillsammans med våra entreprenörer. Vi återkommer med ytterligare information och en plan för utbyggnationen i god tid innan byggstart.

Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar över!

Informationsfilmer

Här förklarar vi enkelt i film hur det går till när du får fiber till fin villa, hur du installerar och hur du kommer igång, Och mycket mer.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section