Kolsta

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

För mer information, kontakta ansvarig säljare Carin Johansson på tel 021–39 52 59  eller e-post carin.johansson@fibra.se
Du kan också kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Nytt i området

8 april 2019
Entreprenören BIKAB kommer utföra grävning samt installationer i kolsta. BIKAB och EEM håller just nu på att göra klart avtal och tillstånd med större markägare samt tar kontakt med vägföreningen. Under april månad kommer mer information om hur projektet löper och entreprenören kommer lämna information i brevlådorna med kontaktuppgifter till alla boende i området.

Har du frågor?
Om du har frågor om byggnationen är du välkommen att kontakta BIKAB : jussi@bikab.se
och frågor om avtal är du välkommen att kontakta vårt Kundcenter, 0771-375 375 eller info@fibra.se

 
20 november 2018
Byggnationsbrev har gått ut till alla som skickat in avtal. I den foldern finner du viktig information om hur arbetet med anslutningen av din fastighet går till. Du kommer att bli kontaktad av en entreprenör som tillsammans med dig går igenom alla moment i projektet. Senast mars 2019 blir du kontaktad för bokning av ingrävningspunkt och slang. Anslutningsarbetet beräknas vara vara färdigt under juni 2019.

26 juni

Just nu pågår planering av området. Byggbrev kommer snart till berörda!
 
12 februari
Byggnation av fiber till området kommer att bli av och vi återkommer med mer information till alla boende i området när vi närmar oss planerad start för anslutningsarbetet.


4 januari
Intresset för Fibra är stort i ditt område. Därför bjuder vi in till
ytterligare en informationsträff, då vi svarar på dina frågor om fiber
och Fibra. Du kan också lämna ditt avtal till oss direkt på plats.
Datum: 22 januari
Tid: 17.00 – 18.00
Plats: Eskilstuna Energi och Miljö, Kungsgatan 86
Anmäl dig senast 18 januari via e-post till infotraff@fibra.se eller till
kundcenter 0771-375 375. Ange ditt namn, adress, telefonnummer och
hur många som kommer från ditt hushåll. Skriv in namnet på ditt område
(Kolsta) i ämnesraden.
 
13 december
Nytt beslut i projektet! Vi har glädjen att meddela att alla som skickar in sitt avtal innan sista avtalsdag 30/1 2018, kommer att få en anslutning oavsett hur många andra som beställer.
 
11 december
Tack vare det stora intresset för Fibra i Kolsta har vi nu möjlighet att utöka områdets storlek och förlänger därmed avtalstiden till 2018-01-30. Nytt avtalspaket med mer information är på väg ut till alla fastighetsägare i området. Har du redan skickat in ditt avtal behöver du inte skicka in ett nytt. Inbjudan till ytterligare en informationsträff kommer i januari.
 
21 november
Intresset för Fibra är stort i Kolsta. Därför bjuder vi in till ytterligare en informationsträff där vi finns på plats i ditt område och svarar på dina frågor.
Datum och tid: 6 december kl. 16.00-18.00
Plats: Utanför Solby Skeppartorpsvarv (korsningen Skeppartorpsvägen/Björkrisvägen)
 
3 november
Avtalspaket med mer information på väg hem till dig.

Informationsfilmer

Här förklarar vi enkelt i film hur det går till när du får fiber till fin villa, hur du installerar och hur du kommer igång, Och mycket mer.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section