Kvicksund Mellansundet, Västerås

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området

11 oktober
Tack för era avtal, så snart projekteringen är klar för byggnationen blir du kontaktad. Vi räknar med att byggnationen startar efter årsskiftet 1017/2018 och beräknas vara klar till sommaren 2018. För frågor kring projekteringen vänligen kontakta ansvarig projektledare Henrik Söderlund på tfn: 021-395098 mail. Henrik.soderlund@fibra.se. För sälj/avtalsfrågor kontakta Anna Blomberg 021-395277 anna.blomberg@fibra.se
 
3 juli
Avtalstiden har just gått ut och vi ska sätta ihop en planering för byggnationen. Tack alla ni som har skickat in avtal! Efter semestrarna återkommer vi med information om tidplan och byggnation. Ha en skön sommar, så hörs vi i augusti-september igen!
 
› 27 juni

Vi vill påminna om att nu på fredag 30 juni är sista avtalsdag för att få kampanjpriset 19 900 kr. Därefter kostar efteranslutning 26 500 kr. Välkommen att skicka in ditt avtal – framtiden stavas fiber!
 
› 12 juni
Idag kommer vi att stå utanför pizzerian på Nyckelövägen mellan kl.15.00-18.00 för att svara på dina frågor. Vi ses väl där? Välkommen!
 
› 2 juni
Du kommer väl och träffar oss den 12 juni mellan kl. 15.00-18.00? Då kommer vi att finnas vid pizzerian på Nyckelövägen för att svara på frågor och ge er mer information om fördelarna med en fiberanslutning. Mellansundet kommer att byggas ut med Fibra, ditt kommunala stadsnät! Mellansundet kommer att byggas oavsett anslutningsgrad, det betyder att de som beställer en anslutning kommer att få det.
 
› 23 maj
Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle. Anslut dig till ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Vill du ha fiber? Vi bygger! Det betyder att du behöver inte vara orolig för att dina grannar inte skriver på avtalet, vi kommer bygga oavsett hur många det är som hakar på. Vår målsättning är att din anslutning ska vara driftsatt och klar senast sommaren 2018. Avtalspaketet är på väg. Skriv på och skicka in det till oss senast 30 juni!
 
› 18 maj
Sitter du på en svajig uppkoppling? Betalar du dyrt för en ADSL-anslutning? Tar surfmängden slut innan du vet ordet av det? Stadsnät via Fibra kan vara lösningen för dig!
Vi har nyligen anslutit andra delar av Kvicksund och kommer nu till Mellansundet. Närsomhelst landar ett avtal i postlådan. Håll utkik!

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section