Kvicksund Mellansundet, Västerås

Vi bygger ut stadsnätet till Kvicksund Mellansundet under 2018. Ta chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass!

Gå till nästa section

Nytt i området

18 juni
Lagom till midsommar driftsätter vi stadsnätet i området som planerat och ni kommer få ett välkomstbrev hemskickat med information om hur ni kommer igång. Kan ni inte hålla er till dess att brevet har landat i lådan kan ni gå in på https://www.fibra.se/komigang/ för att se hur man kommer igång. Så snart all dokumentation är klar och tjänsteleverantörerna fått information om att området är färdigbyggt kan ni börja beställa tjänster. Det kan ta någon dag innan den processen är klar.
 
Tyvärr har vi inte kunnat färdigställa alla installationer eftersom flera av er inte har grävt klart på sin tomt. Ny chans för driftsättning blir i augusti. Senast den 1 augusti 2018 ska det vara färdiggrävt och ni gräver ifrån ingrävningspunkten på tomtgränsen in till väggen på huset där håltagningen ska ske. Om grävningen är klart till den 1 augusti så sker driftsättningen i slutet på augusti. Vänligen meddela oss när grävningen är klar!
Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Ida Pettersson hos oss på telefon 070-588 97 96 eller vårt Kundcenter på 0771-375 375.
 
27 mars
Det närmar sig byggnation av anslutningarna och inom kort kommer vår entreprenör att kontakta er för att boka tid för inomhusinstallation. När marken sedan tinar upp kan fiberarbetet ute i området påbörjas.
 
11 oktober
Tack för era avtal, så snart projekteringen är klar för byggnationen blir du kontaktad. Vi räknar med att byggnationen startar efter årsskiftet 2017/2018 och beräknas vara klar i slutet av sommaren 2018. För frågor kring projekteringen vänligen kontakta ansvarig projektledare Henrik Söderlund på tfn: 021-395098 mail. Henrik.soderlund@fibra.se. För sälj/avtalsfrågor kontakta Anna Blomberg 021-395277 anna.blomberg@fibra.se
 
3 juli
Avtalstiden har just gått ut och vi ska sätta ihop en planering för byggnationen. Tack alla ni som har skickat in avtal! Efter semestrarna återkommer vi med information om tidplan och byggnation. Ha en skön sommar, så hörs vi i augusti-september igen!
 
27 juni

Vi vill påminna om att nu på fredag 30 juni är sista avtalsdag för att få kampanjpriset 19 900 kr. Därefter kostar efteranslutning 26 500 kr. Välkommen att skicka in ditt avtal – framtiden stavas fiber!
 
12 juni
Idag kommer vi att stå utanför pizzerian på Nyckelövägen mellan kl.15.00-18.00 för att svara på dina frågor. Vi ses väl där? Välkommen!
 
2 juni
Du kommer väl och träffar oss den 12 juni mellan kl. 15.00-18.00? Då kommer vi att finnas vid pizzerian på Nyckelövägen för att svara på frågor och ge er mer information om fördelarna med en fiberanslutning. Mellansundet kommer att byggas ut med Fibra, ditt kommunala stadsnät! Mellansundet kommer att byggas oavsett anslutningsgrad, det betyder att de som beställer en anslutning kommer att få det.
 
23 maj
Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle. Anslut dig till ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Vill du ha fiber? Vi bygger! Det betyder att du behöver inte vara orolig för att dina grannar inte skriver på avtalet, vi kommer bygga oavsett hur många det är som hakar på. Vår målsättning är att din anslutning ska vara driftsatt och klar senast sommaren 2018. Avtalspaketet är på väg. Skriv på och skicka in det till oss senast 30 juni!
 
18 maj
Sitter du på en svajig uppkoppling? Betalar du dyrt för en ADSL-anslutning? Tar surfmängden slut innan du vet ordet av det? Stadsnät via Fibra kan vara lösningen för dig!
Vi har nyligen anslutit andra delar av Kvicksund och kommer nu till Mellansundet. Närsomhelst landar ett avtal i postlådan. Håll utkik!

Informationsfilm

Här förklarar vi enkelt i film hur det går till när du får fiber till fin villa, hur du installerar och hur du kommer igång, Och mycket mer.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section