Lilla Nyby

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området


3 december
Roligt att så många vill ansluta sig till stadsnätet! Just nu jobbar vi med att planera och projektera byggnationen och kan för tillfället inte svara på när byggnationen kommer igång hos just dig. Vi återkommer med ytterligare information och tidplan så snart vi kan och i god tid innan du behöver gräva på din tomt. I samma veva får du även information om ingrävningspunkt och installation m.m.

 
8 oktober
Fibern kommer att samförläggas med Eskilstuna Energi och Miljös arbete med att lägga ner luftledningar i marken i ert område. Alla som gör en beställning kommer att anslutas oavsett anslutningsgrad. Kom ihåg att skicka in ditt avtal innan 26 oktober 2018 för att ta del av kampanjpriset 19 900 kr!
 
26 september
Just nu satsar vi på fiber i ditt område. Därför erbjuder vi dig som fastighetsägare att ansluta din villa till stadsnätet via Fibra till kampanjpriset 19 900kr! Arbetet planeras att starta under första kvartalet 2019.
Carin Johansson kommer att finnas på plats vid återvinningscentralen idag 17-18  och svara på frågor gällande fiberutbyggnationen i Lilla Nyby.

Informationsfilmer

Här förklarar vi enkelt i film hur det går till när du får fiber till fin villa, hur du installerar och hur du kommer igång, Och mycket mer.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section