Lövboås 1, 2 och 5

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området

14 december
Vi hoppas att ni är nöjda med er anslutning och att ni kommit igång och börjat använda den. Men som ni kanske har märkt så är asfalten inte återställd på gatan där vi har grävt ner fibern. Arbetet med grävning och slutbesiktning tog längre tid än planerat samt att kylan kom tidigare än väntat så kommer vi inte att kunna asfaltera först än våren 2018 när klimatet blir varmare. Tillsvidare så kommer vi att fylla upp spåren med grus så fort vi får ett mildare väder.
Vi hoppas att ni har överseende med detta och sedan vill vi passa på att önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!
 
 
17 oktober
Vi jobbar på för fullt med att färdigställa stadsnätet i lövboås 1 &2 och hade ursprungligen räknat med att vara klara denna vecka. Tyvärr har vi stött på oväntade hinder i arbetet som gör att vi kommer bli försenade en vecka. Det betyder att du kommer att vara igång i slutet av vecka 43. Du kommer att bli meddelad per brev när din anslutning är färdig och du kan komma igång och beställa de tjänster du vill använda.
Vi hoppas att du har överseende med detta.
 
12 september
Arbetet pågår för fullt i området och ni väntas vara anslutna och klara till vecka 42
 
9 juni
Nästa vecka (v.24) så kommer vi att påbörja tomtgrävningen i lövboås 1 från den överenskomna ingrävningspunkten vid gatan till den punkt på huset vi kommer att dra in fibern.
 
Har du frågor som rör byggnationen? Då kan du kontakta:
Projekt-hhr@fibra.se eller ringa 0771-375 375
 
Trevlig helg!
/Fibra
1 mars
Vi är glada att du valt att ansluta dig till Hallstahammars kommunala stadsnät, Fibra. Inom kort så kommer vi att påbörja utbyggnationen av stadsnätet till ditt område. Från vecka 11 så kommer vi att ta kontakt med dig för att bestämma vart på tomten vi kommer att gräva ner fiberkabel och vart i huset användarnoden kommer att placeras. Användarnoden är den tekniska utrustning i huset som du ansluter dina enheter till.
Vi kommer att återkomma med ytterligare information närmare byggnationsstart.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section