Lustigkulla

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området


29 november
Snart är utbyggnationen av stadsnätet i ditt område avslutad och klar! Då är det dags för dig att aktivera ditt uttag och börja använda de tjänster som du är intresserad av. För att hjälpa dig komma igång så anordnar vi en träff där vi går igenom hur du aktiverar ditt uttag och väljer de tjänster du vill ha. Vi kommer också att prata om olika tekniska lösningar som du kan ha nytta av i ditt hem.
Plats:                  Zenit lokalen i Hallstaparken
Tid:                     4 december, klockan 18.30
Ingen anmälan krävs, Varmt välkommen!
 
12 september
Arbetet med att ansluta området pågår för fullt och nu börjar det bli dags att installera användarnoden som kommer sitta inne i din bostad. Från och med denna vecka så kommer du att bli kontaktad för att boka in en tid då en tekniker kommer hem till dig och installerar användarnoden.
Användarnoden omvandlar ljussignalerna från fibern till elektriska signaler som du kan ansluta dina enheter till.
 
 
18 augusti
Arbetet med att ansluta området går enligt plan och snart är vi klara med all grävning i gatan. Inom kort kommer vi att börja gräva på tomtmarkerna i området.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section