Mälarbaden södra

Nu kommer ditt kommunala stadsnät till dig som bor i Mälarbaden södra. Just nu har du chansen att ansluta din fastighet till kampanjpris 19 900kr!

Gå till nästa section

För mer information, kontakta ansvarig säljare Carin Johansson på tel 021–39 52 59  eller e-post carin.johansson@fibra.se
Du kan också kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Fiber till Mälarbaden södra

26 oktober

Vi hoppas att ni alla har kommit igång med ert stadsnät från Fibra och att all kommunikation nu går med ljusets hastighet där hemma! Har du INTE kommit igång ännu så gör du det enkelt efter att ha läst mer på vår sida ”kom i gång” LÄNK.Vill du veta mer om du maxar din anslutning kan läsa om våra Tips & Trix HÄR Välkommen till en befibrad värld!.

18 november

Intresset för att ansluta sig till stadsnätet via Fibra har varit otroligt stort i Eskilstuna. Vi har fått in betydligt mer beställningar än vi räknat med under året. Detta tycker vi på Fibra är fantastiskt roligt, men det innebär också att byggnationsprojeket kommer att ta längre tid än beräknat. Totalt handlar det om över 1600 villor som ska anslutas i 21 olika områden.

Vår målsättning var att starta byggnationen i flera områden under hösten 2017, men i och med det stora antalet beställningar har tidsplanen justeras. Tilllsammans med Eskilstuna Energi & Miljö arbetar vi hårt med att tillsätta mer resurser för att kunna starta byggnationen i fler områden.
Vi hoppas att ni har förståelse och överseende för förskjutningarna i tidplanen.

30 okt

Just nu får vi många frågor kring utbyggnationen i flera områden. Vid frågor kontakta ansvarig säljare Carin Johansson, carin.johansson@fibra.se eller ring vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se
Frågor kring grävning och installation kan skickas direkt till ESEM på e-post servicestadsnat@esem.se
 

27 oktober

Nu har vi tagit fram en planering för den omfattande byggnationen av fiber till dig och dina grannar. Ert område är en del av den stora satsningen vi gör i Eskilstuna och Torshälla där flera hundra villaägare har valt att ansluta sig.
 
Byggnationen har delats in i tre etapper och i kartan hittar du vilken etapp som just ditt område tillhör. Du kommer få en mer detaljerad tidplan med mer information om ditt område i god tid innan byggnationen startar.
 
Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar över
Om du har några frågor om projektet, installation eller grävning, kontakta oss på e-post: projekt@fibra.se
Vid övriga frågor är du alltid välkommen att kontakta vårt kundcenter på telefon 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se
 

9 oktober

Uppdatering för arbetet med er fiberanslutning från Fibra: Under vecka 43 presenterar vi en tidsplan för när ditt och övriga områden kommer att anslutas. För ev frågor och funderingar, kontakta Kundcenter eller ansvarig säljare Carin Johansson.
 

13 september
Sista dag för beställning av fiber i detta projekt med planerad tidsplan och till kampanjpris är 20 september!
Beställningar inkomna efter detta datum kommer att behandlas som efteranslutningar i senare projekt och till ordinarie pris.

 
 
 
 

 

28 augusti

Roligt att så många vill ansluta sig till stadsnätet! Just nu jobbar vi med att planera och projektera byggnationen och kan för tillfället inte svara på när byggnationen kommer igång hos just dig. Vi återkommer med ytterligare information och tidplan så snart vi kan och i god tid innan du behöver gräva på din tomt. I samma veva får du även information om ingrävningspunkt och installation m.m.
 

25 augusti

Idag finns representanter från Fibra på plats på Tuna Park kl 10-18 för att svara på alla era frågor kring er anslutning och ert fiber. Varmt välkomna!
 

30 juni

Njut av hängmattan!

Det är semestertider och vi har beslutat att förlänga avtalstiden till den 23 augusti för att skicka in avtal om du vill ansluta dig till det kommunala stadsnätet. Skriv under ditt avtal i lugn och ro, så hörs vi efter sommaren igen.


Fibra planerar att bygga ut det kommunla stadsnätet till alla som vill ansluta sin bostad i ditt område.  Just nu får du  dessutom ansluta din fastighet till kampanjpriset 19 900kr (ord pris 24 900kr). Välkommen att surfa via ett fibernät i världsklass!
 
Investera i framtiden
Är du trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och en surfpott som tar slut? Nu har du chansen att investera i ett stabilt och tryggt stadsnät till din fastighet. Fibra är ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle.
 
Skicka in ditt avtal
Vår nätägare Eskilstuna Energi & Miljö har gett beskedet att oavsett hur många fastighetsägare som vill ansluta sin fastighet i ditt område så kommer utbyggnationen av stadsnätet att bli av. Du behöver alltså inte vara orolig att för få av dina grannar ska vara intresserade av en anslutning. Vill du ansluta din fastighet så kan vi ansluta den! För att beställa din stadsnätsanslutning skriver du under det bifogade avtalet och returnerar det till oss innan 30 juni 2017.
 
Tidsplan
Vår målsättning är att utbyggnationen av din stadsnätsanslutning ska påbörjas under höst/vinter 2017.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section