Malmaberg: Jägmästargatan och Skogsvaktargatan

Gå till nästa section

Fiber till Malmaberg - OBS Gäller Jägmästargatan och Skogsvaktargatan

18 oktober

Kontaktpersoner vid frågor:
Projektering/grävfrågor/markägaravtal: Ronja Bergsköld , tfn 021-395252 e-post ronja.bergskold@fibra.se
Sälj/avtalsfrågor: Anna Blomberg, tfn 021-395277, e-post: anna.blomberg@fibra.se
11 oktober
Tack för inkomna avtal, så snart projekteringen är klar för byggnationen kommer du att bli kontaktad. Då Mälarenergis avdelning elnät har som plan att byta ut era el-serviser försöker vi få ihop dessa projekt så det sker samtidigt. Detta innebär i så fall att ni EJ behöver gräva på er egen tomt. Vi återkommer närmare när vi vet mer om detta.
Vid frågor kring projekteringen och elnäts arbete vänligen kontakta ansvarig projektledare För sälj/avtalsfrågor kontakta Anna Blomberg 021-395277 anna.blomberg@fibra.se


4 sep
Sitter du med en svajig uppkoppling? Betalar du dyrt för en ADSLanslutning? Tar surfmängden slut innan du vet ordet av det? Stadsnät via Fibra kan vara lösningen för dig!
 
Fibra har tidigare skickat en intresseanmälan till ert område och har nu beslutat att gå vidare med en utbyggnation. Om tillräckligt många fortfarande är intresserade och därmed skickar in sitt avtal senast 15 september så kommer byggnationen bli av. Efter att avtalstiden löpt ut så återkommer vi med mer information. Välkommen till en befibrad värld!
 
Fibra är ditt kommunalägda stadsnät, vilket innebär att det ägs av kommuninvånarna och att inga kortsiktiga vinstintressen styr utbyggnaden av nätet. Tvärtom verkar vi för att vara samhällsbyggare och tar ansvar för regionens utveckling. Dessutom är Fibra ett öppet nät där marknadens ledande tjänsteleverantörer konkurrerar för att du ska få ett så brett utbud av tjänster av internet, TV och telefoni till så låga priser som möjligt. Allt går via fiber som både är framtidssäkert och ökar värdet på din bostad.
 
Nu har du chansen att investera i ett stabilt och tryggt stadsnät till din fastighet. Fibra är ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle.
Skicka in ditt avtalet avtal du fått hem och returnera det till oss senast 15 september.
 
.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section