Medbacken

Nu kommer ditt kommunala stadsnät till dig som bor i Medbacken. 

Gå till nästa section

Har du frågor? Kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Fiber till Medbacken

3 december
Byggnationen pågår för fullt och anslutningarna i området beräknas vara färdiga under vecka 50.
 
26 oktober
Schaktarbetet startades i måndags 22/10 enligt plan.
 
2018-08-23
Eskilstuna Energi och Miljö kommer att markera ingrävningspunkter samt leverera skyddsslang under vecka 35. Grävning på din egen tomt ska vara klar under vecka 42.
 
2018-07-04
Byggnationen av alla fiberanslutningar kommer att påbörjas i september. Vår målsättning är att alla anslutningar ska vara driftsatta och klara under december 2018.
Ett byggnationsbrev med mer information om byggnationen har skickats ut till alla som har beställt en anslutning. Informationsbrevet finns också att ladda ner här längre ned på sidan.
 
2018-05-04
Vi har glädjen att meddela att vi fått in tillräckligt många avtal för att kunna genomföra utbyggnationen av Eskilstuna stadsnät till Medbacken. Byggnationen kommer att starta till hösten och vi återkommer närmare byggstart med mer information.
 
2018-04-11
Sista avtalsdag närmar sig – glöm inte att skicka in ditt avtal för att ansluta dig till stadsnätet. Har du frågor? Varmt välkommen att kontakta vårt kundcenter på telefonnummer 0771 – 375 375.
 
2018-03-22
Fibra planerar att bygga ut det kommunala stadsnätet till Medbacken. Ett avtalspaket är på väg hem till dig.
Vi kommer att finnas på plats i ditt område den 4 april. Vi står utanför BRF Krokusen kl. 17.30-18.00. Kom förbi och ställ dina frågor och funderingar. Välkommen!
Investera i framtiden
Är du trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och en surfpott som tar slut? Nu har du chansen att investera i ett stabilt och tryggt stadsnät till din fastighet. Fibra är ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber. Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section