Press och arkiv

Vill du ladda ner en eller flera av våra broschyrer, se instruktionsfilmer eller läsa våra pressmeddelanden (du hittar dem längst ner på sidan)? Allt det kan du hitta här i Fibras arkiv. Här finns också länkar och tips om fler sidor där du hittar oss och såklart kontaktuppgifter inklusive öppettider till vårt Kundcenter. Om du inte hittar det du letar efter är du alltid välkommen att kontakta oss via mail eller telefon info@fibra.se och 0771-375 375.
Klicka på vald broschyr nedan för att läsa vidare, välkommen till Fibra!

Artiklar för dig

Vi på Fibra vill gärna dela med oss av omvärldsbevakningar och förklara begrepp som är ofta förekommande i vår värld. Först ut är en artikel om s.k Fake News. Fler artiklar som på enkelt sätt förklarar exempelvis GDPR, trender i sociala medier mm kommer att publiceras. Välkommen tillbaka!

Fake News

Vad är s.k fake news och hur avgör jag som läsare vad som är vad?

Kundcenter

Kundcenter har en egen sida med massor av tips och trix som du kan hitta HÄR. Där finner svar på de flesta frågor kring fiber och bredbandstjänster. Om du inte hittar svar på din fråga där eller av annan anledning hellre vill kontakta oss så är du självklart välkommen att ringa eller mail oss.
Öppettider Kundcenter: Vardagar 08.00-16.00
Tel 0771-375 375
Mejl info@fibra.se

Gå till nästa section

Att ladda ner eller läsa mer:

Här nedan finner du nedladdningsbara broschyrer, artiklar och pressmeddelanden om och från Fibra. Du finner oss också som sponsorer för bland annat snabba Team Mälardalen samt Hallstahammars Ridklubb. Saknar du någon information? Maila oss gärna så hjälper vi dig. info@fibra.se

Allra längst ner på sidan finner du länkar till Fibra i sociala medier, följ oss gärna!

Här finns vi också!

Gå till nästa section