Bli tjänsteleverantör

Tveka inte att kontakta Fibra om ni är intresserade av att erbjuda era tjänster i vårt nät.
Det är ni tjänsteleverantörer som skapar mångfald av tjänster i nätet och levererar. Det är ni som har direkt relation och gör affärer med slutanvändaren. Därför är det en självklarhet för oss  att skapa bästa förutsättningar för alla Fibras tjänsteleverantörer.

Framtiden stavas fiber!

Nätet blir inte snabbare än med fiber och i Fibras när får kunden både fart och frihet.
Frihet att välja vem de vill ska leverera innehållet till deras villa, lägenhet eller företag.
Fibra driver och utvecklar stadsnätet i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar, och Strängnäs på uppdrag av nätägarna Mälarenergi, Eskilstuna Energi & Miljö, Hallstahammar Kommun och SEVAB Strängnäs Energi. Målet är ett av världens bästa och mest använda bredbandsnät – och att det bidrar till att göra livet bättre för regionens invånare.  Idag finns närmare 70 000 anslutningar till det öppna stadsnätet via Fibra.
I Fibras öppna infrastruktur levererar ett stort antal tjänsteleverantörer även bredbandstjänster till företag. Med en anslutning till Fibras nät kan vi också erbjuda produkter som kapacitet, svartfiber, våglängd eller operatörshotell.
För att se tjänster i vårt nät – klicka HÄR!
 
För mer information, kontakta Åsa Källberg.
Se kontaktinformation här nedan.

Gå till nästa section

Stadsnätsportalen

Vi är medlemmar i Stadsnätsportalen där över halva stadsnätssverige deltar. I samverkan med andra stadsnät skapar vi tillsammans stora möjligheter för dig som är tjänsteleverantör. Vill du läsa mer om Stadsnätsportalen kan du göra det på deras webbplats.
Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att erbjuda era tjänster i vårt nät.

Åsa Källberg
Åsa Källberg

Tel 021-39 52 17
asa.kallberg@fibra.se

Gå till nästa section