Bli tjänsteleverantör

Tveka inte att kontakta Fibra om ni är intresserade av att erbjuda era tjänster i vårt nät.
Det är ni tjänsteleverantörer som skapar mångfald av tjänster i nätet och levererar. Det är ni som har direkt relation och gör affärer med slutanvändaren. Därför är det en självklarhet för oss att skapa bästa förutsättningar för alla Fibras tjänsteleverantörer.

Framtiden stavas fiber!

Fibra driver och utvecklar stadsnätet i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar, och Strängnäs på uppdrag av nätägarna Mälarenergi, Eskilstuna Energi & Miljö, Hallstahammar Kommun och SEVAB Strängnäs Energi. Målet är att bli ett av världens bästa och mest använda bredbandsnät – och genom det bidra till att göra livet bättre för regionens invånare. Idag finns  70 000 anslutningar till det öppna stadsnätet via Fibra.
Med en anslutning till Fibras nät kan vi också erbjuda produkter som kapacitet, svartfiber, våglängd eller operatörshotell.
För att se tjänsteutbudet i vårt nät – klicka HÄR!
 
För mer information, kontakta Åsa Källberg, tjänsteleverantörsansvarig.
Se kontaktinformation här nedan.

Gå till nästa section

Samarbete - vårt fokus

Fibras framgång bygger på att ni som Tjänsteleverantör är nöjd och framgångsrik i vårt stadsnät. För att främja samarbetet och underlätta för våra Tjänsteleverantörer gör vi på Fibra bl a en NKI-undersökning på årlig basis.
Utifrån resultatet jobbar vi sedan aktivt med en handlingsplan som hjälper oss att utvecklas och bli bättre. Vårt index har gått stadigt uppåt sedan vi började dessa mätningar. Vid vår senaste mätning (2017) fick vi ett jättefint resultat (84) vilket vi är väldigt glada för.
Vi är medlemmar i Stadsnätsportalen som du kan läsa mer om på deras webbplats.
Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att erbjuda era tjänster i vårt nät.

Åsa Källberg
Åsa Källberg

Tel 021-39 52 17
asa.kallberg@fibra.se

Gå till nästa section