Fibra ingår samarbete med den ideella organisationen Make a Change

22 feb 2019

Äntligen kan vi berätta om vårt samarbete med Make a Change!

Make a Change syftar till att höja kunskapsnivån kring nätmobbning bland både barn och vuxna, samt på arbetsplatser bland arbetsledare och anställda.. Det betyder att Make a Change fokuserar på förebyggande åtgärder, kunskapshöjande utbildningar och konkreta verktyg där drabbade kan få hjälp.

”Make a Change är oerhört glada över att Fibra valt att ta ett helhetsgrepp kring nätmobbning under 2019. Tillsammans har vi nu möjligheten att driva engagemang och öka kunskapen kring detta digitala problem”, säger Christian Nordenström, grundare av Make a Change.  

”Vi på Fibra är också föräldrar och närstående till människor som drabbats av nätmobbning och trakasserier. Vi ser därför med tillförsikt fram emot ett samarbete där vi får bidra till att klimatet blir snällare och att kränkningar på nätet stoppas. Under 2019 kommer vi att tillsammans med Make a Change skapa flera tillfällen där vi bjuder boende i vår region på föreläsningar som vi hoppas ska bidra till att både barn, ungdomar och vuxna får kraft och kunskap för att gemensamt vilja engagera sig i arbetet mot mobbning på nätet och i sociala medier.”  säger Tove Ramsin på Fibra.

 

Läs pressreleasen HÄR!

Gå till nästa section