Möt Lasse!

23 aug 2017

Lasse är nätplanerare på Fibra. Det innebär att han planerar nätets utbyggnad – var Fibra ska bygga ut – utifrån olika parametrar som kundförfrågningar, nybyggnationer, stadsplanering och mycket annat. I jobbet som nätplanerare skapar Lasse även kartor och schaktritningar, har kontakt med entreprenörer och såklart dokumentation. Han har snart hela 40 års erfarenhet inom telekombranschen, varav snart tre år på Fibra.

På fritiden är Lasse tränare inom friidrott sedan 25 år. Det började genom barnen men trots att de vuxit upp och fått egna barn så fortsätter Lasse som tränare inom friidrotten, mestadels med längdhopp.

Att luska bland Lasses närmaste kollegor efter någon fadäs eller något pinsamt minne är näst intill omöjligt. Kommentarer som ”Det är en präktig kille det där” och ”Där finns inga lik i garderoben” gör att jag går helt bet.

Men till slut är det någon som viskar ”Det måste vara NÅGOT knas, för han är från Köping, men han håller på Leksand i hockey!”
Dessutom fick jag höra att han kan hela bondepraktikan utantill. Och är barnsligt förtjust i gröngula traktorer av märket John Deere.

Säg hej till Lasse!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå till nästa section