Möt Thomas!

18 maj 2017

Thomas är Fibras egen filmstjärna med en roll i den kritikerrosade filmen ”Trevligt folk”. Bandyn är ett av Thomas stora intressen där ett av uppdragen är förbundskapten i Holländska bandylandslaget!

Till vardags är han dock teknik- och driftchef på Fibra och har varit anställd sedan 2007. I Thomas roll ingår det att ansvara för driften av Fibras nät och att se till att vi har en hög tillgänglighet och att vi lever upp till de högt ställda krav som vi har på vårt nät.
För att nå de målen så fyller Thomas sina dagar med allt från att hantera kundfrågor, vara ute och titta på större händelser i nätet, medverka i ledningsgruppsmöten och styrelsemöten samt ha personalansvar och vara krisledare.

När helgen kommer hittar du ofta Thomas vid spisen där han helst av allt lagar en hummersoppa. När jag frågar hur den serveras så svarar han snabbt och med ett leende ”i djup tallrik”.
Vid längre ledigheter reser Thomas gärna i världen, och Karibien är en återkommande favorit!
Det är svårt att fråga runt och hitta någon fadäs Thomas har gjort som hans kollegor vill vittna om. Men det tisslas och tasslas om en bil som Thomas parkerat utanför Mälarhuset som han fick springa ut och rädda när den rullat iväg till en gräsmatta i närheten. Dock utan skador, så det slutade väl!

Säg hej till Tomas!

Gå till nästa section