Möt Tobbe!

01 jun 2017

Tobbe är vår säljare med ansvar för alla segment (villa, BRF, SMF, nyproduktion och företag) i Hallstahammar. Jag tror många av er som bor där har fått ett personligt besök av Tobbe då han inte bara håller infomöten, byggmöten utan även är med när det ska mätas för ingrävning och ger gärna kunder tips och råd för deras anslutning.

På sin fritid hinner Tobbe både skjutsa sina barn till en väldig massa olika träningar och dessutom själv vara tränare i både innebandy och fotboll. När han är ledig älskar han att fiska, gärna i Lappland där hans fru har sina rötter och där han säger sig hitta fantastiska små sjöar. Han har ett förflutet inom VIK hockey och har spelat i elitserien, och vi tror vinnarskallen sitter kvar då han nyligen vann en pokerturnering utan att ha tidigare erfarenhet!

Det är svårt att få ur Tobbe några hemligheter eller fadäser, men han ska visst vara en klippa på att rimma och det ryktas om att han uppträtt till Herreys Diggiloo Diggiley klädd i endast guldskor och suspensoar.

 

Säg hej till Tobbe!

Gå till nästa section