Fibra - Stadsnät i Svealand AB 2015

Nu vill alla ha ha fiber!

22 maj 2015

Just nu har vi ett mycket stort tryck på förfrågningar gällande både efteranslutningar och byggnation till nya områden från såväl privatpersoner som företag. Den nedläggning av ADSL-stationer runt om i vår region är en starkt bidragande orsak till det ökade antalet förfrågningar och beställningar.

Vi är självklart glada över att allt fler tycker att framtiden stavas fiber, men detta innebär också att vi får längre handläggningstider.Vår support har just nu det angenäma problemet att ta hand om extremt många förfrågningar. Våra underentreprenörer påverkas såklart också och har svårt att hinna med schaktning, installation samt få fram tillstånd för grävningstider.

Vi förstår att ni som önskar fiber till er fastighet vill ha snabba svar, och vi som gillar när det går fibersnabbt prioriterar just nu att ta hand om era ärenden. Vi vill ju gärna befibra er från er väntan så snart det går.

Vill ni veta mer eller ha en direkt kontakt är alltid välkomna att höra av er på telefon 0771-375 375, e-post info@fibra.se eller via Facebook facebook.com/fibra.se

 

Gå till nästa section