Vi är Fibra

Fibra är mycket mer än bara bredband. Fibra driver ett fiberoptiskt kommunikationsnät i Mälardalen. Via en och samma anslutning blir dina valmöjligheter enorma.

Fibra driver ett nät som inte är till för att fånga, utan för att släppa fritt. I nätet konkurrerar ett stort antal leverantörer om att erbjuda dig som kund ett stort utbud av bredbandstjänster såsom internet, TV, telefoni och mycket annat. Att de delar på samma vägbana gör att priserna på tjänsterna pressas ner och bindningstiderna blir korta eller obefintliga. Allt går via fiber, och håller därför högsta klass rent tekniskt. Och du väljer så klart fritt vilken eller vilka tjänster och leverantörer du vill använda. Den friheten är ett stort skäl till att vi kallar Fibra för en befibrelserörelse. Välkommen!

Russia, Three motorcycles riding through field

På väg mot världens bästa bredbandsnät! Länge har regionens stadsnät drivits på sina olika håll. Men det mesta blir bättre om man gör det tillsammans. Därför går nu Mälarenergi, Arboga, Hallstahammar, Strängnäs Energi och Eskilstuna Energi & Miljö ihop och bildar ett nytt bolag: Fibra, som kommer att driva och utveckla stadsnäten i Mälardalen. Vi finns till för att bygga ut nätet både i städerna och på landsbygden, för att göra nätet snabbare, och för att främja konkurrensen och tjänsteutveckling bland leverantörerna. Målet är ett av världens främsta bredbandsnät. Vill du veta mer om oss, om nätet eller om tjänsterna? Kontakta oss på info@fibra.se

 
Vi på Fibra tror på frihet att välja och hos oss väljer du fritt vilken eller vilka tjänster och leverantörer du vill använda. Vi driver och utvecklar stadsnäten i Mälardalen och finns till för att bygga ut näten i Västerås, Eskilstuna, Arboga, Hallstahammar och Strängnäs. Fibras fokus är att göra nätet snabbare i städer och på landsbygden och för att främja konkurrens och tjänsteutveckling bland leverantörerna.
Målet är att vara ett av världens bästa och mest använda bredbandsnät och samtidigt bidra till att göra livet bättre för regionens invånare.
Vill du läsa mer om oss och hur vi bygger världens bästa bredbandsnät, ladda hem broschyren ”Befibra Sverige” eller läs den på din skärm.

Nyheter & erbjudanden

Vill du ha nyheter och erbjudanden från Fibra? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Vi lovar att inte fylla din mailbox med skräp, bara med befibrade nyheter och riktigt bra erbjudanden!

Gå till nästa section