Vi är Fibra

Fibra är mycket mer än bara bredband. Fibra driver ett fiberoptiskt kommunikationsnät i Mälardalen. Via en och samma anslutning blir dina valmöjligheter enorma.

Fibra finns för att vi för att vi som bor i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs ska ha tillgång till en modern kommunikation och de bästa förutsättningarna i takt med nutiden. Precis här ska drömmar bli verklighet. Människor, företag och idéer ska få utvecklas. Vi är ett av de allra första kommunala stadsnäten i Sverige och vi har varit med och drivit fiberutvecklingen framåt i många år. Vårt mål är att tillsammans med våra nätägare fortsätta återinvestera i regionen och säkerställa ett stabilt stadsnät som är långsiktigt och hållbart. Läs mer HÄR!

Gå till nästa section

Framtiden stavas fiber!

Nätet blir inte snabbare än med fiber. Väljer du Fibra så får du både fart och frihet.
Frihet att välja vem du vill ska leverera innehållet till din villa eller lägenhet.
Fibra driver och utvecklar stadsnätet i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar, och Strängnäs på uppdrag av nätägarna Mälarenergi, Eskilstuna Energi & Miljö, Hallstahammar Kommun och SEVAB Strängnäs Energi. Vi ägs gemensamt av nätägarna och finns till för att bygga ut nätet både i städerna och på landsbygden, för att göra nätet snabbare, och för att driva på konkurrensen och tjänsteutveckling bland leverantörerna. Målet är ett av världens bästa och mest använda bredbandsnät – och att det bidrar till att göra livet bättre för regionens invånare.

Nyheter & erbjudanden

Vill du ha nyheter och erbjudanden från Fibra? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Vi lovar att inte fylla din mailbox med skräp, bara med befibrade nyheter och riktigt bra erbjudanden!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Gå till nästa section